Στο Περιστέρι ο Γιάννης Τζώρτζης!

by Aquafeed 24

Την περυσινή σεζόν ο ΓΣ Περιστερίου έζησε για πρώτη φορά το «όνειρο» της Α1 ανδρών και με προπονητή τον Κώστα Λούδη ναι μεν στο τέλος υποβιβάστηκε, αλλά όχι αμαχητί και ποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει κάτι τέτοιο για μια ομάδα η οποία σημείωσε εντυπωσιακά αποτελέσματα στην κανονική περίοδο, με αποκορύφωμα το «διπλό» στη Βουλιαγμένη!

Παρόλα αυτά, ο ΓΣΠ έπεσε στην Α2, ωστόσο στον σύλλογο αποφάσισαν να μην αφεθεί το τμήμα και έβαλαν ως προτεραιότητα την παραμονή του Κώστα Λούδη στην ομάδα, κάτι το οποίο εν τέλει επετεύχθη.

Ο έμπειρος προπονητής έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας ομάδας που θέλει να δημιουργήσει για να πρωταγωνιστήσει στην Α2 ανδρών και έθεσε ως πρωταρχικό στόχο την ανανέωση παικτών που πέρυσι φόρεσαν το σκουφάκι του ΓΣΠ στην Α1 ανδρών.

Αφού αρκετές από αυτές τις κινήσεις τελεσφόρησαν, ο Κώστας Λούδης, κατάφερε να πείσει τον Γιάννη Τζώρτζη να ενισχύσει το Περιστέρι την επόμενη σεζόν και αποτελεί μια εξαιρετική μεταγραφή για τον σύλλογο.

Ο νεαρός περιφερειακός εδώ και πολλά χρόνια αγωνιζόταν στην Α1 με τον Εθνικό Πειραιώς, κάνοντας αρκετή δουλειά η οποία ενδεχομένως να ήταν αθόρυβη για πολλούς, ωστόσο μόνον τυχαίο δεν είναι που τον εμπιστευόταν τόσο ο Φάνης Κουντουδιός.

Ο Τζώρτζης θα παίξει για το Περιστέρι την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και θα έχει κομβικό ρόλο στην ομάδα του Κώστα Λούδη, με στόχο την επάνοδο στην Α1 κατηγορία σε έναν χρόνο από τώρα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA