Πρόταση από Ελλάδα ο Άλεξ Όμπερτ!

by Aquafeed 24

Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα φαίνεται να υπάρχει για τον Άλεξ Όμπερτ.

Ο διεθνής Αμερικανός αθλητής που αγωνίζεται με ευχέρεια στα 2μ. της επίθεσης, αλλά μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις, κάτι που είναι πλέον απαραίτητο με τους νέους κανονισμούς, έχει δεχθεί πρόταση από ελληνική ομάδα της Α1 ανδρών.

Ο Όμπερτ αποτελεί μέλος της εθνικής των ΗΠΑ, έχει γεννηθεί το 1991 και έπαιξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με τον Ντέγιαν Ουντόβισιτς να έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον εν λόγω αθλητή στο παρελθόν.

Σε περίπτωση που έρθει στην Ελλάδα, ο Όμπερτ θα είναι ένας από τους καλύτερους φουνταριστούς του επερχόμενου πρωταθλήματος και σίγουρα θα κάνει διαφορά στην ομάδα την οποία θα αγωνιστεί, εάν και εφόσον τελεσφορήσει η μεταγραφή του.

Οι πιθανότητες να «κλείσει» ο Όμπερτ είναι αυξημένες αυτή τη στιγμή και ενδεχομένως μέσα στην εβδομάδα να μπορούμε να δημοσιεύσουμε και τον σύλλογο με τον οποίο συζητά.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι ακόμη δύο Αμερικανοί αγωνίστηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο ένας ήταν ο Μαξ Ίρβινγκ, ο οποίος φόρεσε το σκουφάκι του Υδραϊκού και εκτός απροόπτου θα συνεχίσει με την ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη και φέτος. Ο δεύτερος ήταν ο Ραμίρεζ του Απόλλωνα Σμύρνης. Και οι τρεις παίκτες είναι αυτή τη στιγμή στην προετοιμασία των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA