Ο Κωνσταντίνος Λιμαράκης έτυχε της καθολικής αναγνώρισης των προπονητών της Α2, ο οποίοι τον ψήφισαν σαν κορυφαίο των πλέι οφ to 2016. Ο νεαρός (γεννηθείς το 1999) έδειξε πως διαθέτει πολύ σημαντικά προσόντα για το μέλλον και με σκληρή δουλειά μπορεί να φτάσει ψηλά.

Ο Κωνσταντίνος κλήθηκε από τον προπονητή Τέο Λοράντο να αγωνιστεί με την Εθνική Νέων Ανδρών σε παιχνίδια προετοιμασίας με την Κίνα το διάστημα 17-22/11.  Η ανδρική ομάδα της Κίνας έχει επιλέξει την Ελλάδα για την προετοιμασία της και δίνει συνεχώς φιλικά παιχνίδια με τις ομάδες της Α1.  Μες τα πλαίσια αυτά είναι και οι συναντήσεις με την εθνική ομάδα νέων.

Ο τραυματισμός του νεαρού το Μάιο του στοίχισε τη συμμετοχή του στην εθνική νέων το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου και κατ’ επέκταση το χρυσό μετάλλιο που πήρε η χώρα μας.  Μετά την ολοκλήρωση της αποθεραπείας του έχει ξεκινήσει κανονικά της προπονήσεις με τον ΝΟΠ στην Α2 για φέτος.

Για την κλήση του στην Εθνική νέων δήλωσε:

 «Είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο και θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές του ΝΟΠ που είναι δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια, γίνεται μεγάλη προσπάθεια με καθημερινές προπονήσεις και κάποιες φορές μάλιστα διπλές. Έτσι πρέπει προκειμένου να παρουσιαστεί η ομάδα δυνατή και συσπειρωμένη στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2».

 

 

Πηγή: matchnews.gr  — thebest.gr