Σκιές γύρω από την «απαγωγή» της αθλήτριας!

by Aquafeed 24

Διαφορετική εξέλιξη δείχνουν ότι παίρνουν τα πράγματα, όσον αφορά την υπόθεση απαγωγής νεαρής αθλήτριας στη Νέα Σμύρνη.

Τα δεδομένα, που είχαμε στη διάθεσή μας αρχικά ήταν τα εξής, όπως αναφέρει το bloko.gr και ο έγκριτος ρεπόρτερ, Μανώλης Ασαριώτης:

Στις έξι και μισή το απόγευμα τής Δευτέρας, η μητέρα άφησε τη 16χρονη κόρη της στο κολυμβητήριο τής Νέας Σμύρνης. Περίπου τρεις ώρες αργότερα πήγε να την παραλάβει, αλλά ενημερώθηκε ότι η ανήλικη δεν πέρασε ποτέ την πόρτα του αθλητικού κέντρου. Άμεσα πήγε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να καταγγείλει την εξαφάνισή της. Μεταξύ άλλων, είπε στους αστυνομικούς ότι το παιδί είχε μαζί του περίπου εκατό ευρώ.
Δώδεκα ώρες αργότερα, στις έξι και μισή το πρωί της Τρίτης, η 16χρονη κάλεσε τη μητέρα της από ένα ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης και της είπε ότι είχε πέσει θύμα αρπαγής και πως κατάφερε να ξεφύγει από τους απαγωγείς της.

Η 16χρονη είπε σε οικογένεια και αστυνομικούς ότι άνδρες με ένα λευκό ΙΧ την άρπαξαν έξω από το κολυμβητήριο, την πήγαν στο σταθμό του ΚΤΕΛ και την υποχρέωσαν να μπει σε λεωφορείο για τη Λαμία, όπου και την παρέλαβαν με το ίδιο αυτοκίνητο και πήγαν στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, όταν οι απαγωγείς ήταν μεθυσμένοι, κατάφερε να διαφύγει τις προσοχής τους και να ενημερώσει τη μητέρα της.

Από την έρευνα των αστυνομικών, όμως, προέκυψε ότι η 16χρονη πήγε μόνη της στο σταθμό. Δεν πρόλαβε το απογευματινό λεωφορείο για Θεσσαλονίκη και έτσι έφυγε με το δρομολόγιο των 23:00.
Σε κανένα σημείο της έρευνάς τους δεν προέκυψε αρπαγή ή εμπλοκή άλλων ατόμων σε αυτό το… ταξίδι.

Έτσι οι αστυνομικοί πιθανολογούν πως η μικρή έφυγε με τη θέλησή της, ίσως να είχε γνωρίσει κάποιον μέσω διαδικτύου, αλλά όταν πήγε να τον συναντήσει κάτι δεν πήγε καλά ή μετάνοιωσε και αποφάσισε να γυρίσει.
Αντιμετωπίζουν το σενάριο τής αρπαγής – απαγωγής ως μία δικαιολογία προς τους γονείς.

Πηγή: bloko.gr 

Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση από την ελληνική αστυνομία και κανείς δεν πρέπει να προδικάζει τι ακριβώς έχει συμβεί, όσο και αν αστυνομικές πηγές αναφέρονται ότι η αλήθεια δεν είναι τόσο κοντά στην αρχική πληροφόρηση που είχαμε…

Μάλιστα και η ηλεκτρονική έκδοση του «Βήματος» ασχολήθηκε με το θέμα:

«Η αναφερόμενη «αρπαγή» της 16χρονης φέρεται να έγινε στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας όταν η μαθήτρια κατευθυνόταν σε αθλητικό κέντρο της Νέας Σμύρνης.

Λίγη ώρα νωρίτερα η μητέρα της την είχε αποβιβάσει από το όχημά της, σε μικρή απόσταση από την είσοδο του αθλητικού κέντρου. Η μητέρα της επέστρεψε να παραλάβει την κόρη της στις 10 μ.μ. όπου και ενημερώθηκε ότι η 16χρονη δεν είχε εμφανισθεί ποτέ στον αθλητικό χώρο. Οι γονείς της κατήγγειλαν την εξαφάνιση της κοπέλλας η οποία τελικώς εμφανίσθηκε το πρωί της Τρίτης στην συμπρωτεύουσα και κατήγγειλε αρπαγή της από αγνώστους.

Σύμφωνα με τις αναφορές της στους αστυνομικούς, άγνωστοι την άρπαξαν από την Ν. Σμύρνη και την επιβίβασαν σε ένα λευκό βαν και την οδήγησαν στον σταθμό των ΚΤΕΛ στον Κηφισό!

Εκεί της ζήτησαν να επιβιβασθεί σε λεωφορείο με κατεύθυνση την Λαμία «χωρίς να αναφέρει σε οποιονδήποτε» για την αρπαγή της. Ακολούθως υποστήριξε ότι το λευκό βαν την παρέλαβε από την πόλη της Φθιώτιδας και την οδήγησε στην συμπρωτεύουσα.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της «εκμεταλλεύτηκε κάποια στιγμή απροσεξίας των «απαγωγέων» της που εισήλθαν σε τοπικό κατάστημα για να διαφύγει και να δηλώσει την αρπαγή της».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί εξέτασαν τους ισχυρισμούς της για μετάβαση με ΚΤΕλ στην Λαμία, εντόπισαν τον οδηγό και υπαλλήλους των λεωφορείων χωρίς ωστόσο κανείς να θυμάται την παρουσία της.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ διατηρούν προφανώς εξαιρετικές επιφυλάξεις για την «απαγωγή» και ερευνούν άλλες πτυχές του περιστατικού και τις συνθήκες μετάβασης της 16χρονης στην συμπρωτεύουσα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA