Συνεχίζει στον Γλαύκο η Κουτσουβέλη!

by Aquafeed 24

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελεάνα Κουτσουβέλη για δεύτερη διαδοχική σεζόν ανακοίνωσε το σωματείο του Γλαύκου Περιστερίου.

Η ταλαντούχα κολυμβήτρια που ζει και σπουδάζει στις ΗΠΑ, θα ενισχύσει τον Γλαύκο στα φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα του Αυγούστου.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου:

«Για 2η χρονιά η αθλήτρια Ελεάνα Κουτσουβέλη συνεχίζει τη συνεργασία της με το ΓΛΑΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, κάνοντας όλους, αθλητές – προπονητές – Διοίκηση, πολύ χαρούμενους.

Η Ελεάνα είναι μια μεγάλη αθλήτρια, μέλος της Εθνικής ομάδας Κολύμβησης, πρωταθλήτρια στο ύπτιο, ολυμπιονίκης σε αγώνες νέων το 2014, με πολλές επιτυχίες τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος και με σημαντικές διακρίσεις στην

Αμερική όπου σπουδάζει με υποτροφία.

Η Ελεάνα Κουτσουβέλη το καλοκαίρι που πέρασε κατέκτησε 1 χρυσό και 2 ασημένια μετάλλια σε ατομικό επίπεδο και 1 ασημένιο σε ομαδικό. Χρυσό στα 200μ. μικτή ατομική γυναικών και τα 2 ασημένια στα 200μ. και 50μ. ύπτιο γυναικών, ενώ το ασημένιο στο ομαδικό στα 4 Χ100 μικτή ομαδική γυναικών.

Το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ χαιρετίζει με ιδιαίτερη χαρά την απόφαση της αθλήτριας να συνεχίσει να κολυμπάει με το σκουφάκι του ΓΛΑΥΚΟΥ και της εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ότι και αν κάνει για τη νέα σεζόν, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ στις σπουδές της και να είναι ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ και ΔΥΝΑΤΗ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΛΕΑΝΑ!!!”

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA