Σιμόνε φαν ντε Κρατς: Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ της Σαμπαντέλ ολοκληρώθηκε

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Η σπουδαία Σιμόνε Φαν ντε Κρατς στη Σαμπαντέλ.

by Μάνος Φυρογένης

Η Σαμπαντέλ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μην το κουνήσει… ρούπι από την κορυφή της Ευρώπης και τα επόμενα χρόνια ακόμα κι αν πρέπει να στενοχωρήσει (έως δείξει ασέβεια) σε κάποιους δικούς της ανθρώπους (βλέπε Εστέρ Ράμος). Λένε ότι το πιο δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στην κορυφή αλλά να μείνεις σε αυτή και η κραταιά Σαμπαντέλ το έχει καταφέρει με αξιοπρόσεκτη συνέπεια.

Για να συνεχίσει όμως η καταλανική ομάδα που έχασε προσφάτως το Κύπελλο Ισπανίας από την Σαν Αντρέου, να βλέπει τους υπολοίπους αφ’ υψηλού, έχει το βλέμμα στην επόμενη μέρα. «Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Στη Σαμπαντέλ μυρίστηκαν μία τάση αναθεώρησης στη συμπολίτισσα Ματαρό και έσπευσαν να καπαρώσουν, ό,τι καλύτερο διαθέτουν. Η Σιμόνε Φαν ντε Κραατς φαίνεται πως έχει συμφωνήσει και το προσεχές διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί από την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η σπουδαία αριστερόχειρας, παίκτρια του Ευάγγελου Δουδέση στην Εθνική Ολλανδίας, ήταν η 4η σκόρερ του φετινού LEN Champions League (22 γκολ μαζί με την Νίνου), το οποίο βρήκε τη Ματαρό στην τέταρτη θέση. Η 23χρονη «Οράνιε» θεωρείται ένα ατόφιο ταλέντο της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, μία από τις καλύτερες και πιο προικισμένες, αν όχι η πιο προικισμένη, αθλήτρια επιθετικά στον κόσμο. Μεταξύ άλλων ήταν η πρώτη σκόρερ στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ενώ αποτέλεσε φυσικά το πιο επικίνδυνο όπλο στο νταμπλ της Ολλανδίας του Δουδέση. Απλά φανταστείτε τη δίδυμο με την Φόρκα…

Το ίδιο δρομολόγιο αναμένεται να κάνει κάτω από τα γκολπόστ και η Λάουρα Άαρτς με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ να μοιάζει ανίκητη με τις προσθήκες αυτές. Το μεταγραφικό παζάρι αναμένεται ως συνήθως με μεγάλο ενδιαφέρον και μένει να φανεί πόσες ακόμα… τεκτονικές πλάκες θα συγκρουστούν στην παγκόσμια υδατοσφαίριση τους προσεχείς μήνες.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA