Ο Γιώργος Σταυρίδης στους εκλεκτούς του Final-4 EuroCup ανδρών

Ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής επιλέχθηκε για την τελική φάση του EuroCup ανδρών.

by Μάνος Φυρογένης

Μπορεί ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης να μην κατόρθωσε να υπερασπιστεί το +4 της Βάρης στην Κροατία και το ταξίδι του στη διοργάνωση να τελείωσε κάπως άδοξα, παρόλα αυτά το Final 4 του EuroCup θα έχει ελληνική εκπροσώπηση.

Η κορυφαία ελληνική σφυρίχτρα με τις πάμπολλες εμπειρίες σε μεγάλες διοργανώσεις μεταξύ των οποίων τελικοί Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Champions League αλλά και ο ανεπανάληπτος αγώνας χρυσού μεταλλίου στο Ρίο (Ολυμπιακοί Αγώνες 2016) επιλέχθηκε για το Final 4 στη Ριέκα (17-18/5).

Ο Γιώργος Σταυρίδης ετοιμάζεται για την παρουσία του νούμερο τέσσερα σε Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ προσκλητήριο για το Παρίσι έχει πάρει και η Νάταλι Μαρκοπούλου (“αρχόντισσα” του τελικού στη Ντόχα στις γυναίκες). Μαζί με τον Έλληνα ρέφερι στα τελικό του EuroCup ανδρών έχουν επιλεγεί και οι Κόβατς (Ουγγαρία), Πουτνίκοβιτς (Σερβία), Τσβαρτ (Ολλανδία) και Σέβερο (Ιταλία).

Υπενθυμίζεται πως στην αντίστοιχη διοργάνωση στις γυναίκες είχε κληθεί και η Μαρία Δασκαλοπούλου. Η Ελληνίδα ρέφερι είχε διαιτητεύσει τον δεύτερο χρονικά ημιτελικό ανάμεσα στην Τριέστε και την Ντε Ζααν ενώ ήταν και στον «μικρό» τελικό μαζί με την Σάρα Κόντεκ από την Κροατία.

Η ελληνική διαιτησία στα καλύτερά της…!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA