Με τον 4ο γύρο συνεχίζεται αυτές τις ημέρες η Αδριατική Λίγκα, η οποία έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, λόγω της Νόβι Μπέογκραντ και της Γιούγκ Ντουμπρόβνικ.

Την Πέμπτη, η ομάδα του Άγγελου Βλαχόπουλου και του Δημήτρη Σκουμπάκη πήρε μια σημαντική νίκη με αντίπαλο τη Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι, με σκορ 13-10 και τους δύο Έλληνες διεθνείς να σκοράρουν από ένα γκολ. Παράλληλα, στην ίδια αναμέτρηση είδαμε την επανεμφάνιση του Τζούρο Ράντοβιτς, με τον Μαυροβούνιο αριστερόχειρα να σκοράρει δύο φορές, ενώ υπενθυμίζεται ότι πλέον έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ύστερα από την τιμωρία που είχε από τη World Aquatics και ο παίκτης αυξάνει ρυθμούς, ώστε την επόμενη χρονιά να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, στον οποίον ανήκει.

Παράλληλα, η Γιούγκ Ντουμπρόβνικ συνέχισε επίσης με νίκη, καθώς επικράτησε 14-9 της Σάμπατς, με τον Κώστα Κάκαρη να σημειώνει δύο γκολ. Σήμερα, Παρασκευή 24/2, η Νόβι Μπέογκραντ και η Γιούγκ κοντράρονται μεταξύ τους και ανυπομονούμε για την ελληνική «μάχη», ανάμεσα σε πρώτο (27β.) και δεύτερο (24β.) στη βαθμολογία της Αδριατικής Λίγκας.