Με αποκλειστικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson φιλοξενείται από την ΑΕΚ το Σάββατο στις 17:00 στο κολυμβητήριο «Α. Δημητρόπουλος» της Γλυφάδας.

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών και ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς, επομένως το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Τα κορίτσια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson προετοιμάζονται σκληρά όλη την εβδομάδα, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μπενόπουλου, ενώ έχουν δώσει δύο φιλικά με τον ΑΝΟ Γλυφάδας, με στόχο να είναι ετοιμοπόλεμες για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, την οποία ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ είχε κερδίσει με 15-8 στον πρώτο γύρο.

Στο πλαίσιο του αγώνα με την ΑΕΚ, η νεαρή περιφερειακός του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson, Νεφέλη Χαλδαίου, μίλησε στο alimoswaterpolo.com: «Το μοναδικό που έχουμε στο μυαλό μας είναι η νίκη, για να ξεκινήσουμε ένα νέο σερί που θα μας βοηθήσει βαθμολογικά πριν την έναρξη των Πλέι Οφ. Βρισκόμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της αγωνιστικής περιόδου και θέλουμε να δείξουμε τι αξίζουμε. Ενδεχομένως με βάση την εικόνα του πρώτου αγώνα να λογιζόμαστε ως φαβορί κόντρα στην ΑΕΚ, όμως παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου και πρέπει να ξεκινήσουμε με συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

ΠΗΓΗ: alimoswaterpolo.com