Σημαντικές προσθήκες στις ακαδημίες του Ολυμπιακού με Γιώργο Αλεβίζο και Αντώνη Πουλιόπουλο!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ
Οι μεταγραφές σχεδόν τελείωσαν… όμως ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε δύο πολύ σημαντικές προσθήκες, αυτή τη φορά όχι παικτών, αλλά προπονητών ακαδημιών, του Γιώργου Αλεβίζου στους Μίνι Παίδες και του Αντώνη Πουλιόπουλου στην κατηγορία των Προ-Μίνι και στα κορίτσια των Μίνι Κορασίδων και των Κορασίδων.
Ο Γιώργος Αλεβίζος την σεζόν που πέρασε κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα ως προπονητής των Μίνι Παίδων της Βουλιαγμένης, ενώ ο Αντώνης Πουλιόπουλος ο οποίος εργαζόταν την περασμένη σεζόν βρισκόταν στο Παλαιό Φάληρο και είναι από τους πλέον ανερχόμενους στο χώρο. Οι δύο τους πρόκειται να συμβάλουν πολύ σημαντικά στην εξέλιξη των «ερυθρόλευκων» ακαδημιών.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους προπονητές, Γιώργο Αλεβίζο και Αντώνη Πουλιόπουλο, οι οποίοι θα αναλάβουν την καθοδήγηση των μικρότερων ηλικιακών τμημάτων της ακαδημίας του συλλόγου μας.
 Ο 30χρονος Γιώργος Αλεβίζος αναλαμβάνει το τμήμα των Μίνι Παίδων και ο 26χρονος Αντώνης Πουλιόπουλος αναλαμβάνει την κατηγορία των Προ-Μίνι, καθώς και τα κορίτσια των Μίνι Κορασίδων και Κορασίδων.

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού και τους ευχόμαστε

καλή επιτυχία στο έργο τους.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA