Οι μεταγραφές σχεδόν τελείωσαν… όμως ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε δύο πολύ σημαντικές προσθήκες, αυτή τη φορά όχι παικτών, αλλά προπονητών ακαδημιών, του Γιώργου Αλεβίζου στους Μίνι Παίδες και του Αντώνη Πουλιόπουλου στην κατηγορία των Προ-Μίνι και στα κορίτσια των Μίνι Κορασίδων και των Κορασίδων.
Ο Γιώργος Αλεβίζος την σεζόν που πέρασε κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα ως προπονητής των Μίνι Παίδων της Βουλιαγμένης, ενώ ο Αντώνης Πουλιόπουλος ο οποίος εργαζόταν την περασμένη σεζόν βρισκόταν στο Παλαιό Φάληρο και είναι από τους πλέον ανερχόμενους στο χώρο. Οι δύο τους πρόκειται να συμβάλουν πολύ σημαντικά στην εξέλιξη των «ερυθρόλευκων» ακαδημιών.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους προπονητές, Γιώργο Αλεβίζο και Αντώνη Πουλιόπουλο, οι οποίοι θα αναλάβουν την καθοδήγηση των μικρότερων ηλικιακών τμημάτων της ακαδημίας του συλλόγου μας.
 Ο 30χρονος Γιώργος Αλεβίζος αναλαμβάνει το τμήμα των Μίνι Παίδων και ο 26χρονος Αντώνης Πουλιόπουλος αναλαμβάνει την κατηγορία των Προ-Μίνι, καθώς και τα κορίτσια των Μίνι Κορασίδων και Κορασίδων.

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού και τους ευχόμαστε

καλή επιτυχία στο έργο τους.