Παραμένει στον ΠΑΟΚ η Ελπίδα Σύκα – Λεριώτη!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Σε μία ακόμη ανανέωση προχώρησε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, ανακοινώνοντας την επέκταση συνεργασίας με την Ελπίδα Σύκα-Λεριώτη.

Η 22χρονη τερματοφύλακας θα διανύσει την 4η συνεχόμενη χρονιά της με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και αναμένεται να συμβάλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας της νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελπίδα Σύκα-Λεριώτη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Ελληνίδα τερματοφύλακας, γεννημένη το 2000 και με ύψος 174cm, συνεχίζει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ελπίδα Σύκα-Λεριώτη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η παραμονή μου στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ με τιμά και με χαροποιεί ιδιαίτερα. Χρονιά με τη χρονιά το τμήμα μας στοχεύει ολοένα και υψηλότερα, και αυτό μας δίνει κίνητρο να παλεύουμε περισσότερο. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, Παναγιώτη Βέργο, για την εκτίμηση που μου δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι οι στόχοι της ομάδας μας να επιτευχθούν και να έχουμε πετυχημένη χρονιά, χωρίς τραυματισμούς!». 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA