Σεμίρ Σπάχιτς: Η Βουλιαγμένη κοιτάζει το ταλαντούχο «σπλάχνο» των Χανίων!

by Aquafeed 24

Όπως έχουμε τονίσει πολλάκις το προηγούμενο διάστημα, ναι μεν η αγωνιστική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί, όμως φθάνει στο φινάλε της σιγά-σιγά και οι σύλλογοι, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν.

Το ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται λίγες ημέρες πριν την έναρξη της ημιτελικής φάσης των Πλέι Οφ και με τα Πλέι Άουτ να έχουν ολοκληρωθεί με την παραμονή του Π.Φαλήρου και του ΝΟ Χανίων, οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων αρχίζουν να αχνοφαίνονται. Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης θέλει να ενισχύσει τη ανταγωνιστική νεανικότητα που έχει το ρόστερ του και προσπαθεί να φέρει στην Αθήνα ένα από τα πιο ταλαντούχα παιδιά της ελληνικής υδατοσφαίρισης, τον Σεμίρ Σπάχιτς.

Γεννημένος το 2005 ο Σεμίρ Σπάχιτς έχει δείξει ιδιαίτερα ποιοτικά στοιχεία, έχοντας ικανότητα να αγωνιστεί σε παραπάνω από μια θέσεις και αποτελεί ένα κομβικό μέλος των μικρών εθνικών ομάδων τα τελευταία χρόνια, ενώ πριν από δύο καλοκαίρια πρωταγωνίστησε με την Εθνική Εφήβων του Ηλία Μαχαίρα στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό της Μάλτας.

Η περίπτωση του Σπάχιτς είναι άξια αναφοράς, στην παραγωγική διαδικασία της ελληνικής υδατοσφαίρισης και το ενδιαφέρον της Βουλιαγμένης, μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογικό, ωστόσο αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι η υπόθεση έχει τελεσφορήσει, πολλώ δε μάλλον αν αναλογιστούμε ότι ο νεαρός αθλητής έχει ακόμη υποχρεώσεις και υψηλές βλέψεις με τον ΝΟ Χανίων στο πρωτάθλημα Νέων ανδρών, όπου σίγουρα θα ξεχωρίσει. Σε περίπτωση όμως που ο Σπάχιτς μπει οριστικά στο άμεσο μέλλον στο αεροδρόμιο για Αθήνα, προκειμένου να αγωνιστεί στη Βουλιαγμένη, θα αποτελέσει ακόμη μια περίπτωση «σπλάχνου» του μόνιμου και διαχρονικού «τροφοδότη» ταλέντων της ελληνικής υδατοσφαίρισης, του ιστορικού ΝΟ Χανίων.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA