Απροσδόκητη εξέλιξη: Δεν συνεχίζουν στον ΝΟ Χίου ο Γιώργος Ντόσκας και ο Γιώργος Φουντούλης!

by Aquafeed 24

Ψυχρολουσία στην ελληνική υδατοσφαίριση, καθώς πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Ντόσκας δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Χίου, μια εξέλιξη που αναμφίβολα κανείς δεν περίμενε.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ντόσκας, μετά το φινάλε της θρυλικής του καριέρας διάλεξε άμεσα και δικαίως τον δρόμο της προπονητικής και έκανε τα πρώτα του βήματα στον Ναυτικό Όμιλο Χίου, ομάδα που τον ανέδειξε. Φέτος, σε μια ιδιαίτερη και απαιτητική αγωνιστική περίοδο, η Χίος εξασφάλισε σχετικά άνετα την παραμονή της στην Α1 κατηγορία και είχαν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Εν τούτοις, ο Γιώργος Ντόσκας, όπως και ο στενός συνεργάτης του, επίσης γέννημα θρέμμα του Ομίλου, Γιώργος Φουντούλης, δεν συνεχίζουν στον ιστορικό ΝΟΧ, λόγω διάστασης απόψεων με συγκεκριμένο χρηματοδότη, αναφορικά με τους στόχους του σωματείου στο μέλλον.

Μάλιστα, ο Γιώργος Ντόσκας, θέλησε να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες και παράλληλα να ευχαριστήσει τη Διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία:

«Μετά την πρόωρη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για τη φετινή χρόνια, όπου εξασφαλίσαμε την παραμονή αποφεύγοντας την ψυχοφθόρα διαδικασία των play outs, συναντηθήκαμε με τη Διοίκηση με σκοπό να συζητήσουμε για την επόμενη σεζόν. Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι στη παρούσα φάση και υπό αυτές τις συνθήκες, τόσο εγώ, όσο και ο συνεργάτης μου Γιώργος Φουντούλης, δε θα συνεχίσουμε στο Ναυτικό Όμιλο Χίου την επόμενη σεζόν, καθώς παρουσιάστηκε διάσταση απόψεων με συγκεκριμένο χρηματοδότη, σχετικά με τους στόχους του σωματείου. Ευχαριστώ τη Διοίκηση που με εμπιστεύθηκε αυτά τα 5 χρόνια και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω τα πρώτα μου βήματα στην προπονητική σε ένα πόστο με υψηλές απαιτήσεις, όπως είναι αυτές μιας ομάδας της Α1 κατηγορίας. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα και ελπίζω ο Ναυτικός Όμιλος Χίου να κερδίσει ξανά τη θέση που του αναλογεί».

Από εδώ και πέρα, ο Γιώργος Ντόσκας, θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην προπονητική, ενώ παράλληλα ο ΝΟ Χίου θα ξεκινήσει, όπως όλα δείχνουν, τη διαδικασία εύρεσης αντικαταστάτη.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA