Βουράκης για Εθνικό: «Με το ξεχωριστό πείσμα που τις διακρίνει, τα κορίτσια μας έφεραν στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας»!

by Aquafeed 24

Μια εβδομάδα έχει απομείνει περίπου για την έναρξη των φετινών Πλέι Οφ της Α1 κατηγορίας γυναικών και ο Εθνικός Πειραιά έχει κερδίσει επάξια τη συμμετοχή του σε αυτά, καθώς ολοκλήρωσε τη regular season του πρωταθλήματος στην 3η θέση και πρώτο εμπόδιο στον δρόμο του είναι ο 6ος της κανονικής διάρκειας, Πανιώνιος, με τις «κυανόλευκες» να έχουν πλεονέκτημα έδρας.

Το πρώτο παιχνίδι για τα Πλέι Οφ είναι προγραμματισμένο την Τρίτη, 25/4 και ώρα 19:30 στο «Π. Καπαγέρωφ», ενώ ο επαναληπτικός την Πέμπτη, 27/4 και ώρα 20:30 στη Νέα Σμύρνη. Υπενθυμίζεται ότι στα ημιτελικά των Πλέι Οφ προκρίνεται η ομάδα που θα πετύχει τρεις νίκες και σε περίπτωση που χρειαστεί τρίτος αγώνας, τότε η σειρά μεταφέρεται εκ νέου στον Πειραιά στις 29/4.

Έως την έναρξη των Πλέι Οφ, ο Στέφανος Λέανδρος και τα κορίτσια του θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που υποσχέθηκαν από την πρώτη ημέρα που συγκεντρώθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, δηλαδή να δουλεύουν σκληρά, τόσο μες το νερό, όσο και στο γυμναστήριο, αλλά και στις εξαιρετικές ανθρώπινες σχέσεις που έχουν αναπτύξει όλα τα μέλη της ομάδας μεταξύ τους και οδηγούνται σε επιτυχίες.

Μια εξ αυτών είναι η κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική διάρκεια της Α1 γυναικών με 51 βαθμούς και αυτό οφείλεται τόσο σε όλα ανεξαιρέτως τα «κυανόλευκα» κορίτσια που υπερέβαλαν εαυτόν σε προσπάθεια, όσο και στη συνταγή της επιτυχίας που έχει φέρει το προπονητικό επιτελείο των Στέφανου Λέανδρου, Γιώργου Μορφέση, Αγγελικής Γερόλυμου και με τελευταία εσωτερική αλλά πολύτιμη προσθήκη τον Πέτρο Δουδέση.

Με λίγα λόγια, αλλά πολλή δουλειά, χωρίς τυμπανοκρουσίες, με ταπεινότητα, η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιά πορεύεται σε υψηλό επίπεδο τη φετινή αγωνιστική περίοδο και έχει δείξει στον οποιονδήποτε, ότι κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τον Εθνικό φέτος.

Στο πλαίσιο της διακοπής του πρωταθλήματος, ελέω υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας γυναικών για το World Cup, ο Διοικητικός Ηγέτης της γυναικείας ομάδας του Εθνικού Πειραιά, κ. Ιωσήφ Βουράκης, ανέλυσε τις πτυχές της εξαιρετικής πορείας του συλλόγου φέτος στην Α1 γυναικών, ενώ αναφέρθηκε και στα επερχόμενα Πλέι Οφ:

«Με πολλή δουλειά, αλλά και με ένα ξεχωριστό πείσμα που τις διακρίνει, αυτά τα κορίτσια μας έφεραν στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο στόχος από την αρχή ήταν φέτος να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι και το πετύχαμε, καθώς την περασμένη σεζόν ο σύλλογος είχε τερματίσει στην 4η θέση της κανονικής διάρκειας. Η ομάδα αποτελείται από εξαιρετικούς χαρακτήρες και σε συνδυασμό με την εμπειρία, την οξυδέρκεια και την πληρότητα που έχει το τεχνικό επιτελείο μας, ο Εθνικός κοιτάζει αισιόδοξα τη συνέχεια και συγκεκριμένα τα Πλέι Οφ, με πρώτο εμπόδιο τον Πανιώνιο. Πέραν, ωστόσο, των αποτελεσμάτων, τη φετινή χρονιά, όλοι μαζί, όλα τα μέλη της ομάδας, απέδειξαν ότι όταν υπάρχει ευχάριστο κλίμα, όλα μπορούν να συμβούν».

ΠΗΓΗ: ethnikoswaterpolo.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA