Ένα χρόνος συμπληρώθηκε από την υλοποίηση του μοναδικού από κάθε άποψη ALL STAR GAME που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης, ο οποίος με ανακοίνωση έκανε μικρή ανασκόπηση της περυσινής διοργάνωσης παρουσιάζοντας ένα όμορφο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του event.

Παράλληλα, ο ΣΕΑΥ ανακοίνωσε το νέο προεδρείο με τον Γιάννη Φουντούλη, να διαδέχεται στην προεδρία τον Χρήστο Αφρουδάκη, ενώ αντιπρόεδρος του Συνδέσμου θα είναι η Αλεξάνδρα Ασημάκη, κάτι πολύ σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόεδρος και αντιπρόεδρος παραμένουν αρχηγοί των Εθνικών ομάδων!

Η ανακοίνωση:

«Ένας χρόνος συμπληρώνεται από το 2ο ALL STAR GAME που διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης.

Ο ΣΕΑΥ σχεδίασε και υλοποίησε έναν μοναδικό αγώνα από άποψη οργάνωσης και θεάματος, ο οποίος αγκαλιάστηκε από το φίλαθλο κοινό της ελληνικής υδατοσφαίρισης που κατέκλυσε τις κερκίδες του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλίμου και ενίσχυσε σημαντικά το φιλανθρωπικό έργο του Συνδέσμου.

Υπενθυμίζεται ότι μεγάλο μέρος των εσόδων διατέθηκαν στην Παιδόπολη Αλίμου και έκαναν χαρούμενα πολλά παιδιά που είχαν και έχουν τη στήριξη όλων μας.

Το 2ο ALL STAR GAME αποτελεί σημαντική σελίδα στην ελληνική υδατοσφαίριση, για όσα παρουσίασε στο ευρύ κοινό και ευχόμαστε στο μέλλον να πραγματοποιηθούν παρόμοιου βεληνεκούς event που θα ανεβάσουν επίπεδο την εικόνα του αθλήματος.

Ο ΣΕΑΥ επιθυμεί εκ νέου να ευχαριστήσει τους αθλητές που συμμετείχαν στην περυσινή διοργάνωση, τον κόσμο που εξάντλησε τα εισιτήρια, καθώς επίσης τον μεγάλο χορηγό του 2ου ALL STAR GAME, την Noxema Hellas, αλλά και τους υπόλοιπους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια.

Τέλος, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης ανακοινώνει το νέο προεδρείο του, όπως καθορίστηκε μετά τις εκλογές της 20ης ημέρας του Μαΐου στα γραφεία του ΣΕΑΥ:

Πρόεδρος: Φουντούλης Γιάννης

Αντιπρόεδρος: Ασημάκη Αλεξάνδρα

Γενικός Γραμματέας: Αλβέρτης Νικόλαος

Ειδική Γραμματέας: Αβραμίδου Άλκηστη

Ταμίας: Τζωρτζάτος Παναγιώτης

Μέλη: Καπότσης Μάριος, Φυτάλης Βασίλης, Πλευρίτου Ελευθερία, Θεοδωρόπουλος Αργύρης.

Αναπληρωματικά μέλη: Βλαχόπουλος Άγγελος, Προσινικλής Νίκος, Πολωγεώργης Στέλιος.

Καλή επιτυχία στο νέο διοικητικό συμβούλιο!».

Facebook Comments