Εκτός γυναικείας ομάδας του Εθνικού Πειραιώς βρίσκονται από την Κυριακή δύο αθλήτριες που αγωνίστηκαν με το σκουφάκι του «Αυτοκράτορα» φέτος και συγκεκριμένα η Τίνα Κοντογιάννη και η Νόρμα Φραγκουδάκη, ύστερα από απόφαση του χρηματοδότη του τμήματος, κ. Κολοβού και του προπονητή κ. Βαμβακάρη.

Η ανακοίνωση του Εθνικού:

«Το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς ανακοινώνει ότι μετά τα ατυχή γεγονότα της περασμένης Πέμπτης η αθλήτρια Τίνα Κοντογιάννη, έπειτα από απρεπή συμπεριφορά στο πρόσωπο του προπονητή, Κώστα Βαμβακάρη και του χρηματοδότη της ομάδας, Δημήτρη Κολοβού, ύστερα και από τηλεφωνική επικοινωνία του χρηματοδότη με την αθλήτρια, βρίσκεται εκτός ομάδας με διακοπή συμβολαίου.

Επίσης, όσον αφορά την αθλήτρια, Φραγκιουδάκη Νόρμα, ο χρηματοδότης της ομάδας Δημήτρης Κολοβός στηρίζει την απόφαση του προπονητή, κ. Βαμβακάρη, να θέσει εκτός Εθνικού Πειραιώς την παίκτρια, λόγω απρεπούς συμπεριφοράς.

Το μήνυμα του χρηματοδότη Δημήτρη Κολοβού προς όλες τις κατευθύνσεις είναι ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο ρόστερ του Εθνικού Πειραιώς θα βρίσκονται άτομα με την ίδια φιλοσοφία τόσο με τον ίδιο, όσο με τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Βαμβακάρη, καθώς και με τις υπόλοιπες αθλήτριες. Ο Εθνικός Πειραιώς πρώτα θα γίνει οικογένεια και έπειτα ομάδα, καθώς προτεραιότητα αποτελεί η σωστά συμπεριφορά των μελών του εκτός νερού και έπειτα εντός αγωνιστικών χώρων, όπως αρμόζει στην ιστορία του «Αυτοκράτορα» της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Τέλος, ο χρηματοδότης της ομάδας, Δημήτρης Κολοβός, δηλώνει ότι το ταξίδι του στο γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς ξεκίνησε με συνοδοιπόρο τον κ. Βαμβακάρη και έτσι θα πορευτεί η ομάδα ότι και αν γίνει στη συνέχεια, καθώς ο προπονητής και οι αποφάσεις του στηρίζονται στον απόλυτο βαθμό».

Facebook Comments