Σαμπαντέλ, Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη θέλουν το Φάιναλ Φορ!

by Aquafeed 24

Τρεις εκ των τεσσάρων ομάδων που θα αγωνιστούν στο Φάιναλ Φορ έχουν ήδη γίνει γνωστές και αυτές είναι ο Ολυμπιακός, ο ΝΟ Βουλιαγμένης και η Πάντοβα.

Εκκρεμεί η αναμέτρηση της Οριζόντε Κατάνια με τη Σαμπαντέλ, με το 9-12 του πρώτου αγώνα να δίνει προβάδισμα πρόκρισης στις Ισπανίδες.

Η Σαμπαντέλ, ευελπιστεί ότι θα είναι παρούσα και έχει ήδη καταθέσει πρόταση για τη διοργάνωση του Φάιναλ Φορ, καθώς στην έδρα της έχει κατακτήσει στο παρελθόν το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει βολιδοσκοπήσει την κατάσταση και δεν αποκλείεται ήδη να έχει καταθέσει το αίτημα του, έχοντας ως σημαντική «προίκα» τη διοργάνωση του 2015 στο «Π. Καπαγέρωφ», όταν έκανε μια άρτια προσπάθεια με απόλυτη επιτυχία.

Από την άλλη, ο ΝΟ Βουλιαγμένης, χωρίς να είναι κάτι επίσημο, δεν λέει «όχι» στη διεξαγωγή του Φάιναλ Φορ  και θα κάνει κίνηση για τη διοργάνωση, με το μειονέκτημα της έδρας, καθώς το κολυμβητήριο του Λαιμού δεν είναι μια εγκατάσταση με στέγη και ενδεχομένως η LEN να φοβηθεί τις καιρικές συνθήκες, παρότι μιλάμε για το διήμερο 19-20 Απριλίου.

Ευχή όλων η διοργάνωση να έρθει στην Αθήνα, ενώ ο ΝΟΒ ενδέχεται να δηλώσει ως έδρα κάποια άλλη έδρα, με το παράδειγμα της Κέρκυρας το 2010 να αποτελεί «φάρο» όταν ο Ολυμπιακός ήταν διοργανωτής της τότε διοργάνωσης.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA