Παυλίδης: «Φυσικά έχουμε βλέψεις για το τρόπαιο»

by Aquafeed 24

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια.

Επεσήμανε πως από τη στιγμή που η ομάδα του προκρίθηκε είναι λογικό να έχει βλέψεις για το Ευρωπαϊκό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης τόνισε στο olympiacossfp.gr:

«Είμαι μεγάλος στόχος από την αρχή της χρονιάς η πρόκριση στο Final-4 της Euroleague. Από τη στιγμή που πετυχαίνουμε αυτό, φυσικά έχουμε βλέψεις και για το τρόπαιο. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο και είναι πολλές ομάδες που είναι πολύ κοντά σε δυναμικότητα.

Θα δούμε πρώτα την κλήρωση και τον αντίπαλο μας και εμείς σε κάθε περίπτωση θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε αρκεί να μην έχουμε τραυματισμούς. Σήμερα έλειπαν δυο βασικές παίκτριες μας ήταν εκτός αλλά έχουμε τεράστιο βάθος πάγκου και δεν φάνηκε αυτή η έλλειψη. Παίξαμε καλή άμυνα, πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, είπε: «Πέρυσι είχαμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ που δεν περάσαμε στο Final-4 της Ευρωλίγκας και φέτος επιστρέφουμε. Η πρόκριση μπορεί να είχε κριθεί στον πρώτο αγώνα με την πολύ καλή εμφάνιση μας αλλά παραμείναμε συγκεντρωμένες και πετύχαμε άλλη μια σπουδαία νίκη. Δεχτήκαμε πάλι έξι γκολ και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί η άμυνα μας παίζει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχουμε περισσότερο από ένα μήνα μπροστά μας ώστε να να δουλέψουμε και να είμαστε απόλυτα έτοιμες. Αφιερώνουμε την νίκη και την πρόκριση αυτή στον Ολυμπιακό μας που αύριο έχει γενέθλια, κλείνει τα 94 χρόνια και ευχόμαστε οι κούπες να είναι αμέτρητες»

Από την πλευρά της η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη δήλωσε τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που καταφέραμε να προκριθούμε στο Final-4 της Ευρωλίγκας. Σίγουρα ήταν ένας από τους στόχους που είχαμε από την αρχή της χρονιάς και είμαστε ικανοποιημένες που το καταφέραμε. Τώρα σκεφτόμαστε τις εγχώριες διοργανώσεις καθώς την Τετάρτη παίζουμε με τη Βουλιαγμένη και μετά έχουμε περισσότερο από ένα μήνα για να προετοιμαστούμε για το Final-4».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA