Πόλο ΑΕΚ: Μαγκιώρης: Ανοιχτή πρόσκληση στα παιδιά να γνωρίσουν την υδατοσφαίριση. «Ελάτε να γίνετε μέλος της οικογένειάς μας»
Μια ανοιχτή πρόσκληση προς τα παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά την υδατοσφαίριση, αλλά και προς τους νεαρούς αθλητές που επιθυμούν να συνεχίσουν την πορεία τους φορώντας το σκουφάκι της ΑΕΚ, απευθύνει ο έφορος και υπεύθυνος υδατοσφαίρισης της Ένωσης, Χάρης Μαγγιώρης.
Το τμήμα υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του σε νέα παιδιά, με στόχο να τους δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσουν ένα από τα πιο συναρπαστικά αθλήματα του υγρού στίβου μέσα στο περιβάλλον ενός από τους ιστορικότερους αθλητικούς συλλόγους της χώρας.
Η πρόσκληση δεν αφορά μόνο παιδιά που έχουν ήδη εμπειρία από το πόλο. Απευθύνεται και σε εκείνα που θέλουν να μπουν για πρώτη φορά στην πισίνα και να γνωρίσουν το άθλημα, να μάθουν τα βασικά του και να ανακαλύψουν αν η υδατοσφαίριση μπορεί να γίνει το δικό τους άθλημα.
Παράλληλα, η ΑΕΚ καλεί παιδιά που έχουν ήδη ασχοληθεί με το πόλο και αναζητούν την ομάδα στην οποία θα κάνουν το επόμενο βήμα της αθλητικής τους διαδρομής.
Χάρης Μαγκιώρης: «Ελάτε να γνωρίσετε το πόλο και την οικογένεια της ΑΕΚ»
Ο έφορος και υπεύθυνος υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ, Χάρης Μαγκιώρης, απευθύνει το δικό του κάλεσμα:
«Θέλουμε να προσκαλέσουμε όλα τα παιδιά που αγαπούν το νερό και θέλουν να γνωρίσουν την υδατοσφαίριση να έρθουν κοντά μας. Δεν χρειάζεται να έχουν προηγούμενη εμπειρία στο πόλο. Θέλουμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα, να μπουν στην πισίνα και να ανακαλύψουν τη χαρά του ομαδικού αθλητισμού.
Η πρόσκλησή μας απευθύνεται παράλληλα και σε παιδιά που έχουν ήδη ασχοληθεί με την υδατοσφαίριση και θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους στην ΑΕΚ. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον στο οποίο τα παιδιά θα μπορούν να εξελιχθούν, να δημιουργήσουν φιλίες και να μεγαλώσουν αθλητικά μέσα σε μία ιστορική ομάδα.
Οι πόρτες της ΑΕΚ είναι ανοιχτές. Ελάτε να γνωριστούμε, να γνωρίσετε το άθλημα και να γίνετε μέρος της οικογένειας της ΑΕΚ».
Στο ΟΑΚΑ οι προπονήσεις
Οι προπονήσεις του τμήματος υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ πραγματοποιούνται στο ΟΑΚΑ, όπου τα παιδιά μπορούν να έρθουν σε επαφή με την ομάδα και να ενημερωθούν για τη λειτουργία των τμημάτων. Οι προπονήσεις όλες γίνονται από πτυχιούχους προπονητές με ειδικότητα στη υδατοσφαίριση.
Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με το τμήμα υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ:
Χάρης Μαγκιώρης – Έφορος & Υπεύθυνος Υδατοσφαίρισης ΑΕΚ
📞 699 967 6768


