Σάκης Πλατανίτης στο #AQF24: «Να αφήσουμε την διαιτησία να κάνει την δουλειά της και να επικεντρωθούμε στις ομάδες μας»

by Γιώργος Χρήστου

Για την σημαντικότητα της νίκης κόντρα στον ΓΣ Ηλιούπολης στάθηκε ο Σάκης Πλατανίτης σε δηλώσεις του στο #AQF24 τονίζοντας ότι ο Βόλος πήρε μια βαθμολογική ανάσα. Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός δεν έλειψε να σχολιάσει την διαιτησία του παιχνιδιού που έφερε αντιδράσεις και στις δύο πλευρές καθώς και την ανοδική πορεία της θεσσαλικής ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την σημαντική νίκη κόντρα στον ΓΣ Ηλιούπολης: «Στο πρώτο παιχνίδι μέσα στην Ηλιούπολη ήρθαμε ισόπαλοι. Είχαμε πει ότι χάσαμε το παιχνίδι σε κάποια σημεία στα οποία ήμασταν απρόσεκτοι και τα επισημάναμε. Σίγουρα είχαμε επικεντρωθεί στο παιχνίδι στην έδρα μας προκειμένου να μπορέσουμε να ξεφύγουμε παίρνοντας μια «ανάσα» έχοντας επιτακτικό αποτέλεσμα την νίκη».

Για την διαιτησία του παιχνιδιού που έχει σηκώσει πολύ κουβέντα σχολίασε: «Όλοι πλέον μιλάνε για διαιτησία. Όταν χάνουν φταίει η διαιτησία, όταν κερδίζουν δεν φταίει κανείς και έχουν παίξει καλά. Εγώ από την αρχή της χρονιάς και γενικά όσα χρόνια είμαι προπονητής δεν έχω πει τίποτα για την διαιτησία. Θα ήθελα να κάνω μια παράκληση σ’ αυτό το κομμάτι ότι οι διαιτητές παίζουν και σφυρίζουν αυτό που βλέπουν. Όλοι έχουν παράπονα, όλοι όμως είναι και ευνοημένοι. Θα ήθελα λοιπόν να αφήσουμε την διαιτησία να κάνει την δουλειά της και να επικεντρωθούμε στις ομάδες μας και στο πως θα παίξουμε και αναφέρομαι προς όλους τους συναδέλφους μου προπονητές».

Για την ανοδική πορεία του Βόλου το τελευταίο διάστημα και τα θετικά αποτελέσματα: «Από την αρχή ξεκινήσαμε μια προσπάθεια προκειμένου να κρατήσουμε την ομάδα διότι ήταν σε μια κατάσταση όχι πολύ καλή. Είχαμε πει ότι χρειαζόταν πίστωση χρόνου και πολλή προσπάθεια να έρθουν τα αποτελέσματα. Πλέον δουλεύουμε καλά και αρχίζουν τα παιδιά να κατανοούν τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε να παίζουμε και έτσι σιγά σιγά έρχονται τα αποτελέσματα. Σίγουρα θέλω να δώσω συγχαρητήρια γιατί προσπαθούμε πολύ καθημερινά στη προπόνηση αλλά και στα παιχνίδια. Σίγουρα είναι τρία παιχνίδια αρχή γενομένης κόντρα στον Άρη και στη συνέχεια με Κέρκυρα εκτός και ΠΑΣ Φοίβο στην έδρα μας τα οποία κοιτάμε ξεχωριστά και ευελπιστούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA