Ολυμπιακοί Αγώνες, Παρίσι: Έλαμψε ο υγρός στίβος στην εκδήλωση της ΕΟΕ για τις Ολυμπιακές εμφανίσεις

Η ΕΟΕ διοργάνωσε μία λαμπερή εκδήλωση στην έδρα της, ευχαρίστησε τους χορηγούς και παρουσίασε την ενδυμασία της Ολυμπιακής αποστολής, τη νέα Πρωθιέρεια και το νέο συνθέτη!

by Μάνος Φυρογένης

Η κλεψύδρα αδειάζει, οι μέρες περνούν γρήγορα και το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός κάθε 4ετίας πλησιάζει, έχει αρχίσει πλέον να είναι ορατό όχι απλά να αχνοφαίνεται.

Σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο της ΕΟΕ, παρουσιάστηκαν οι εμφανίσεις της «Team Hellas» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι και πέρα από τη βράβευση όλων των χορηγών και των υποστηρικτών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και όλων όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε Έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Παρίσι», παρουσιάστηκε η νέα Πρωθιέρεια (Μαίρη Μηνά) και ο νέος μουσικοσυνθέτης (Δημήτρης Παπαδημητρίου).

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος που ευχαρίστησε χορηγούς και αθλητές ενώ στη συνέχεια τιμήθηκε και η προηγούμενη Πρωθιέρεια Ξανθή Γεωργίου, ο συνθέτης Γιάννη Ψειμάδας και η σχεδιάστρια των στολών, Ελένη Κυριάκου.

Μετά το δρώμενο δύο Ιέρειων και ενός Κούρου, σειρά πήρε η παρουσίαση του αθλητικού ρουχισμού της εταιρίας 4F που θα ντύσει την Team Hellas στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».  Σε ρόλο μοντέλου οι Ευαγγελία Πλατανιώτη (καλλιτεχνική κολύμβηση και παγκόσμια πρωταθλήτρια), Αλεξάνδρα Ασημάκη που συνδέει την Εθνική ομάδα πόλο γυναικών που θα δώσει το παρών στο Παρίσι με εκείνη του Πεκίνο, Χριστίνα Μπούρμπου (κωπηλασία), ο κολυμβητής μας Δημήτρης Μάρκος, ο Στέφανος Ντούσκος (Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας) και ο Μάνος Ζερδεβάς που υπερασπίζεται τα γκολποστ της «Επίσημης Πετυχημένης» έχοντας ήδη ένα ασημένιο ολυμπιακό μετάλλιο στην κατοχή του.

Η Ολυμπιακή φλόγα θα ανάψει στις 16 Απριλίου στην Aρχαία Ολυμπία, γενέτειρα των Αγώνων. Σε μια παραδοσιακή τελετή, η ηθοποιός Μαίρη Μηνά που θα υποδυθεί την Πρωθιέρεια για πρώτη φορά, θα χρησιμοποιήσει ένα κοίλο κάτοπτρο και τις ακτίνες του ήλιου για να ανάψει η δάδα.

Μετά την παραδοσιακή Τελετή Αφής, η Πρωθιέρεια θα παραδώσει τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο, τον Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας Στέφανο Ντούσκο, στην άκρη του αρχαίου Ολυμπιακού σταδίου για την έναρξη της ελληνικής σκυταλοδρομίας των 11 ημερών.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA