Γιώργος Σταϊκόπουλος στο #AQF24: «Δεν ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι, προχωράμε παρακάτω»

by Γιώργος Χρήστου

Στη μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε στην αναμέτρηση κόντρα στο Βόλο στάθηκε ο Γιώργος Σταϊκόπουλος σε δηλώσεις του στο #AQF24 μετά την ήττα του ΓΣ Ηλιούπολης στη θεσσαλική πόλη σχολιάζοντας παράλληλα και την διαιτησία του αγώνα. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του δεν ευχαριστήθηκε το παιχνίδι όπως συνηθίζει, ενώ έδωσε το έναυσμα για την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και στο γεγονός ότι ο ΓΣ Ηλιούπολης εμφανίστηκε καλύτερος στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αναμέτρηση κόντρα στο Βόλο αλλά και για την διαιτησία της αναμέτρησης: «Εννοείται πως υπάρχουν παράπονα από τις δύο ομάδες. Νομίζω από ένα σημείο και μετά το έχασαν οι διαιτητές. Δεν ήταν άσχημο παιχνίδι αλλά πολύ ωραίο. Κατέληξε να γίνει ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχω περάσει. Θεωρούμε για την προσπάθεια που κάναμε ότι κάποια σφυρίγματα των διαιτητών θα είχαν αλλάξει ίσως την ροή του παιχνιδιού γιατί ήταν γκολ. Μας ακύρωσαν δύο γκολ αλλά το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν άσχημο και για τις δύο ομάδες».

Για το γεγονός ότι ο ΓΣ Ηλιούπολης δεν ευχαριστήθηκε την αναμέτρηση όπως συνήθως κάνει στα παιχνίδια της: «Θέλουμε να ευχαριστηθούμε τον αγώνα με την Κέρκυρα κι αυτό λέμε σ’ όλα τα παιχνίδια και το μόνο που δεν ευχαριστηθήκαμε ήταν εκείνο κόντρα στο Βόλο. Ακόμα σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα που χάσαμε τουλάχιστον παίξαμε, τώρα αυτό δεν ήταν ωραίο παιχνίδι. Αυτό μας στενοχωρεί πιο πολύ. Ξέρουμε να χάνουμε δεν είναι η πρώτη φορά αλλά με το κεφάλι ψηλά. Έγινε ένα χαμός και γινόταν ένας πανικός στο παιχνίδι ενώ σταμάταγε όλη την ώρα. Το βάλαμε στην άκρη και πάμε παρακάτω».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και το γεγονός ότι ο Βόρειος Όμιλος παρουσιάζεται αρκετά αμφίρροπος: «Οι ομάδες που ξεκινούν καλά συνήθως κάνουν κοιλιά στο δεύτερο γύρο και επανέρχονται στα πλέι οφ. Εμείς θέλαμε να εμφανιστούμε πιο δυνατοί στο δεύτερο γύρο βάση και του προγράμματος έχοντας τα πιο πολλά παιχνίδια στην έδρα μας προκειμένου να μαζέψουμε βαθμούς. Ακολουθούν τρία παιχνίδια που θέλουμε να εμφανιστούμε σοβαροί. Η αγωνιστική που έρχεται είναι η πιο σημαντική και θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα τουλάχιστον για την ομάδα μας».

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του σε σχέση με το πρώτο γύρο: «Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι. Κάναμε δύο μεγάλες νίκες κόντρα σε ΝΟ Λάρισας και Άρη Θεσσαλονίκης και μας έδωσε την ευκαιρία να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμασταν προκειμένου να ήμασταν στη πρώτη τριάδα. Είμαστε μέσα στο στόχο να πάμε στα πλέι οφ. Θα θέλαμε την τρίτη θέση αλλά δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά μας αποτελέσματα. Ο στόχος είναι κοντά. Η αλήθεια είναι στο πρώτο γύρο είχαμε πολλές απώλειες. Φτάσαμε να παίξουμε στην Κέρκυρα με εννέα άτομα καθώς έλειπαν σχεδόν όλοι οι πιο έμπειροι αθλητές. Γενικά είχαμε πολλές κακοτυχίες από τραυματισμούς αλλά και από αρρώστιες. Όπως και στο Βόλο είχαμε δύο σημαντικές απώλειες αλλά από το επόμενο παιχνίδια θα είναι όλοι διαθέσιμοι».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA