Δεν μπόρεσαν να κάνουν την υπέρβαση οι τρεις αθλητές μας στα 100μ ελεύθερο που κολύμπησαν πάνω από τα 50 δευτερόλεπτα και δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα ατομικά τους ρεκόρ, όπως γράψαμε εδώ. Ακολουθούν οι δηλώσες τους:

Στέργιος Μπίλας (50.11 – 39η θέση): «Καμία δικαιολογία»

«Η κούρσα σήμρα ήταν κακή. Δεν μπήκα δυνατά στην κούρσα, έκανα κακή στροφή και δεν μπορούσα μετά να μπω στο 2ο 50άρι στο ρυθμό της κούρσας. Ενώ ήταν καλή η εκκίνησή μου οι πρώτες μου χεριές δεν ήταν καλές στην έξοδο από το νερό και δεν μπήκα στην κούρσα. Ήθελα το ατομικό ρεκόρ, πήγα 30 κλάσματα πάνω σε πρωινή κούρσα, αλλά οι απαιτήσεις από τον εαυτό μου είναι υψηλότερες. Έχω κάνει μία καλή σεζόν και θέλω να την τελειώσω με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή με ρεκόρ. Χθες πικράθηκα με το 50αρι γιατί ήταν στα μέτρα μου ο ημιτελικός και τώρα ήμουν κακός, δεν έχω δικαιολογίες, τώρα μένουν τα 50μ ελεύθερο. Από του χρόνου δουλειά για ακόμα καλύτερα και ακόμα περιισσότερες διοργανώσεις»

Οδυσσέας Μελαδίνης (50.15 – 42η θέση): «Βασικός στόχος το 50άρι ελεύθερο»

«Νομίζω ότι έφυγα καλά αλλά στο 2ο 50άρι μου βγήκε η κούραση. Έχω κάνει μία γεμάτη χρονιά με παγκόσμιο και ευρωπαϊκό, οπότε έχει συσσωρευτεί λίγη κούραση. Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε, υπάρχει η σκυταλοδρομία 4Χ100μ ελεύθερο, στην οποία όμως νομίζω πως πρέπει να πέσει ο Στέργιος που είναι πιο γρήγορος και σε καλύτερη κατάσταση, και μετά το 50άρι που στοχεύω περισσότερο από όλα».

Χρήστος Παπαδόπουλος (50.55 – 51η θέση): «Του χρόνου από νωρίς το 49 μπροστά»
«Πέρασα λίγο αργά, περίμενα να πάω στο 49 μεγάλο αλλά δε βγήκε σήμερα. Έχω κολυμπήσει αρκετές φορές φέτος 50 μικρό φέτος. Έχω το υπόβαθρο για να κατέβω του χρόνου τα 50 δευτερόλεπτα από την αρχή της χρονιάς. Κρατάω την εμπειρία και συνεχίζουμε. Έχω δουλέψει πιο πολύ στα 50μ και τα σπριντ, παρά στο 100αρι. Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε με τα 50μ ελεύθερο την προτελευταία μέρα και εκεί ελπίζω να κάνω ατομικό ρεκόρ».

Facebook Comments