Στα 10μ πρόσθιο γυναικών είχαμε διπλή ελληνική συμμετοχή στον πρωινό προκριματικό, οι δύο αθλήτριες μας όμως δεν μπόρεσαν να πιάσουν τους χρόνους τους και να πάρουν ένα καλό πλασάρισμα, όπως γράψαμε εδώ. Αμφότερες εστιάζουν στη συνέχεια της διοργάνωσης και στα βασικά τους αγωνίσματα του προσθίου, τα 50μ για τη Δρασίδου και τα 200μ για την Κοντογεώργου. Ακολουθούν οι δηλώσεις του αμέσως μετά τις κούρσες:

Μαρίλεια Δρασίδου – 1:11.01 – 30η θέση

«Ήμουν αγχωμένη στο βατήρα, ομολογουμένως δεν το έχω βρει με τα 100μ πρόσθιο. Ήθελα να το πέσω παρόολα αυτά αν και απέχω πολύ από την κατάσταση στην οποία ήμουν στις αρχές Μαρτίου όταν έκανα το ατομικό μου ρεκόρ. Ήταν ο 2ο ή 3ος καλύτερος φετινός μου χρόνος μετά το Μάρτιο, νομίζω όσο είχα πάει και στο παγκόσμιο (1:11.00). Είχαμε πολλούς αγώνες φέτος, κρατάω τη σταθερότητα. Ο τραυματισμός δεν έχει περάσει 100% και επειδή είναι μέση δεν ξέρω αν θα περάσει ποτέ, ίσως χρειαστεί να μάθω να ζω με αυτό. Ακόμα με ζορίζει, και στην καθημερινότητά μου και τώρα στο ξενοδοχείο πονάω και για αυτό πρέπει να κάνω παράλληλα φυσικοθεραπείες». Για αυτά που έπονται στη διιοργάνωση πρόσθεσε: «Από εδώ και πέρα έχω κάνει προετοιμασία κυρίως για τα 50μ πρόσθιο κα τα 50μ ελεύθερο, στα οποία θα ήθελα να κολυμπήσω κάτω από 25.7 και να κάνω ατομικό ρεκόρ. Το 100αρι ήταν πιο πολύ για να μπω λίγο στους αγώνες, να πάρω μία κούρσα. Με προβλήματίζει που δεν μπορώ να το βγάλω όπως θέλω αλλά είμαι αισιόδοξη ότι κάποια στιγμή θα γίνει».

Ελένη Κοντογεώργου – 1:11.52 – 31η θέση

«Θα ήθελα να κολυμπησω πιο γρήγορα η αλήθεια είναι, αλλά ηταν πρώτη κούρσα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όποτε μαθαίνω από τα λάθη μου και συνεχίζω για το επόμενο αγώνισμα».

 

 

Facebook Comments