Σε δύο ακόμα μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η ΝΕ Πατρών αφού ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την Αγγελική Γιαννακέα, την Ιωάννα Λυκοθανάση και την Αθηνά Ανδρουτσέλη.
Πρόκειται για πολύ σημαντικές κινήσεις για την ομάδα αφού και οι τρεις αθλήτριες συνέβαλλαν τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας και θα συνεχίσουν να το κάνουν και το νέο έτος.
Η ανακοίνωση της ΝΕΠ:
Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τρία βασικά στελέχη της γυναικείας ομάδας του συλλόγου, με τρία κορίτσια τα οποία έχουν στηρίξει αφάνταστα τις προσπάθειές μας όλα αυτά τα χρόνια.
Ο λόγος για τις πολίστριες Αγγελική Γιαννακέα (τερματοφύλακας, γεν. 2000), Αθηνά Ανδρουτσέλη (περιφερειακός, γεν. 1998) και Ιωάννα Λυκοθανάση (περιφερειακός, γεν. 2000), οι οποίες θα ενισχύσουν τα «δελφίνια» και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο.
Και οι τρεις παίκτριες αποτελούν στην κυριολεξία «λίρα εκατό», κάτι που έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψη με το ταλέντο, την αφοσίωση και την ικανότητά τους μέσα στην πισίνα, αλλά και με τη εν γένει παρουσία τους στον σύλλογο.
Πιστεύουμε πολύ και στις τρεις και είμαστε χαρούμενοι που ανανέωσαν μαζί μας!
Και συνεχίζουμε…
Facebook Comments