Ρεζίλι σε όλον τον κόσμο η Ελλάδα για το λουκέτο στην κολύμβηση

by Aquafeed 24

Ξεπέρασε τα σύνορα το θέμα των σκληρών απαγορευτικών μέτρων της ελληνικής Πολιτείας στο άθλημα της κλασικής κολύμβησης και την καθολική αντίδραση που προκάλεσαν αυτά τα μέτρα στην οικογένεια των αθλητών και προπονητών.

Μεγάλα, εξειδικευμένα με το άθλημα, μέσα ενημέρωσης (χαρακτηριστικά ΕΔΩ) ασχολούνται με το θέμα που έχει ανακύψει και φιλοξενούν δηλώσεις των σπουδαίων Ελλήνων πρωταθλητών που διαπρέπουν, όπως ο Ανδρεας Βαζαίος και ο Απόστολος Χρήστου.

Στις δηλώσεις τους οι πρωταθλητές αναφέρονται στην επιστολή την οποία εξέδωσαν την Παρασκευή 5 Μαρτίου ζητώντας από τους κρατούντες την άρση των μέτρων.

Θυμίζουμε ότι 23 κολυμβητές και κολυμβήτριες που εκφράζουν την αφρόκρεμα του χώρου υπέγραψαν την επιστολή αυτή που απευθύνονταν στον Υφυπουργό Αθλητισμού και τον ΓΓΑ.

Ήταν οι κολυμβητές Γκολομέεβ, Χρήστου, Βαζαίος, Παπαστάμος, Σπανουδάκης, Μερετσόλιας, Κυνηγάκης, Γεωργαράκης, Γεωργακόπουλος, Γκιουρτζίδης, Δημητριάδης, Δημητρίου, Εγγλεζάκης, Μάρκος, Μακρυγιάννης, Νέγρης και οι κολυμβήτριες Δράκου, Ντουντουνάκη, Λεμπλ, Αραούζου, Δαμασιώτη, Παυλοπούλου και Σαχά.

«Παρακαλούμε λοιπόν τους αρμόδιους να διατηρήσουν τον ίδιο αριθμό  κολυμβητών / τριών που συμμετέχουν στις προπονήσεις και να άρουν την απαγόρευση που άρχισε να  ισχύει από χθες το πρωί. Είναι επιτακτική ανάγκη να δοθεί η δέουσα σημασία στο αίτημα μας” έλεγε η επιστολή στην κατάληξή της.

Δυστυχώς το Σάββατο το πρωί η νέα ΚΥΑ που εξεδόθη έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο των αθλητών και αθλητριών που υπηρετούν τον χώρο της κλασικής κολύμβησης προκαλώντας την καθολική διαμαρτυρία όλων των φορέων που ασχολούνται με το άθλημα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA