Ο Αριστείδης Χαλυβόπουλος μιλάει για την ευρωπαϊκή πρόκριση της Βουλιαγμένης!

by Aquafeed 24

Στις ειδικές και δυσμενείς συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στον ελληνικό Υγρό Στίβο, η πρόκριση του ΝΟ Βουλιαγμένης στην προημιτελική φάση του Euro Cup αποτέλεσε νότα χαράς, με την ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν να προσπερνά επιτυχώς τον «σκόπελο» της ανερχόμενης Νόβι Μπέογκραντ.

Η Βουλιαγμένη επικύρωσε σε έναν συγκλονιστικό αγώνα τη συνέχιση της φετινής ευρωπαϊκής πορείας της, επικρατώντας 9-8 των Σέρβων του Βλάντο Βουγιασίνοβιτς και βρίσκεται στη φάση των «8»* μαζί με τις πανίσχυρες Σόλνοκ, Μλάντοστ, Όρβοσι, καθώς και με τις Ντιναμό Μόσχας, Σαμπαντέλ, Ερυθρό Αστέρα.

  • Φάση των οκτώ, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει… επτά (7) ομάδες, καθώς αναμένεται η απόφαση της τεχνικής επιτροπής της LEN για το ζευγάρι Ραντνίτσκι – Στρασβούργο. Η γαλλική ομάδα δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό (11-10 ο πρώτος υπέρ των Σέρβων), καθώς καταπάτησε τα υγειονομικά πρωτόκολλα της LEN, με συνέπεια να έχει 4 κρούσματα COVID-19 την Παρασκευή και αυτό διότι την περασμένη Τετάρτη δεν διενήργησαν CPR τεστ ως όφειλαν. Η τεχνική επιτροπή της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι στο συγκεκριμένο ζευγάρι, πριν την κλήρωση της ερχόμενης εβδομάδας.

Όσον αφορά τη Βουλιαγμένη και τη δύσκολη πρόκριση που πήρε, το Aquafeed24 επικοινώνησε με τον νεαρό περιφερειακό του ΝΟΒ, Αριστείδη Χαλυβόπουλο, ο οποίος στις δηλώσεις του τόνισε ότι αυτό το αποτέλεσμα έχει ειδικό βάρος όχι μόνον για την ομάδα του, αλλά και για την ελληνική υδατοσφαίριση. O διεθνής αθλητής σημείωσε ένα τέρμα, σε παίκτη παραπάνω, στον επαναληπτικό με τους Σέρβους και δήλωσε τα εξής:

«Το παιχνίδι με τη Νόβι, ήταν έτσι όπως το περιμέναμε, δύσκολο και απαιτητικό. Αντιμετωπίσαμε τον αγώνα σαν να είναι ένας τελικός για εμάς. Νομίζω είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτή την αναμέτρηση, είχαμε διαβάσει τον τρόπο παιχνιδιού των Σέρβων και καταφέραμε να ανταποκριθούμε.

Είμαστε πολύ χαρούμενη για την πρόκριση μας στους «8» και περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο μας. Αναλογιζόμενοι την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, η πρόκριση αυτή είναι πολύ σημαντική τόσο για εμάς, όσο και για την ελληνική υδατοσφαίριση, καθώς στη συγκεκριμένη διοργάνωση εκπροσωπούμε το ελληνικό στοιχείο».

Για την κλήρωση και το εάν δεν επιθυμούν κάποιον συγκεκριμένο αντίπαλο:

«Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ομάδες, οι οποίες έχουν αγωνιστικό ρυθμό και συνεχίζεται κανονικά το πρωτάθλημα τους, σε αντίθεση με την αγωνιστική αδράνεια που επικρατεί στη χώρα μας. Όταν είσαι στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, νομίζω ότι δεν μπορούμε να κάνουμε διακρίσεις. Σίγουρα γνωρίζουμε τη δυναμικότητα όλων των αντιπάλων, αλλά οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αγώνα με την ίδια σοβαρότητα και τον ίδιο σεβασμό».

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA