Πτήση τσάρτερ του Υπουργείου Παιδείας επέστρεψε τους Έλληνες της Γυμνασιάδας!

0

Έπειτα από πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας πτήση τσάρτερ παρέλαβε και επέστρεψε στην Αθήνα την ελληνική αποστολή που πήρε μέρος και σάρωσε στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα του Μαρόκο.

Μάλιστα, πέραν της ελληνικής και η κυπριακή αποστολή διευκολύνθηκε από την πτήση τσάρτερ, με τους Κύπριους αθλητές να αναχωρούν αργότερα από την Αθήνα για τη Λάρνακα, εκτός από κάποιους που παρέμειναν στην πρωτεύουσα για να συμμετάσχουν στο 31ο μίτινγκ Ακρόπολις.

Τόσο οι αθλητές, όσο και οι οικογένειές τους δέχθηκαν με ευχαρίστηση τη συγκεκριμένη κίνηση από το Υπουργείο, το οποίο έμπρακτα έδειξε σωστή αντιμετώπιση στα παιδιά που μας έκαναν υπερήφανους στη Γυμνασιάδα με πολλά μετάλλια, αλλά την επίδοση του Απόστολου Παπαστάμου, ο οποίος έκανε την μεγαλύτερη επίδοση που έχει επιτευχθεί ποτέ από μαθητή στο αγώνισμα των 400μ. μεικτής.

Ο μαθητής του 2ου Γενικού Λυκείου Χανίων κατάφερε να σημειώσει παγκόσμια επίδοση χάρη στο χρόνο 4:20.02, συντρίβοντας την προηγούμενη που ήταν στα 4:24.93 και ανήκει στον Κινέζο Ρεμ Καμ Τρε την οποία είχε σημειώσει τον Ιούλιο του 2016 στην Τραπεζούντα.

Τόσο η παρουσία του γγΑ αθλητισμού, Ιούλιου Συναδινού, όσο και οι πτήσεις τσάρτερ ήταν μια εξαιρετική κίνηση επιβράβευσης των αθλητών από το Υπουργείο Παιδείας, την ίδια ώρα που η Κολυμβητική Ομοσπονδία δεν έχει εκδώσει ούτε μισή ανακοίνωση για τις επιτυχίες των Ελλήνων κολυμβητών στην Παγκόσμια γυμνασιάδα.

Facebook Comments