Πάτησε Μάντσεστερ η Εθνική – Θέαμα και πρωτιά ο στόχος!

by Aquafeed 24

Σε αγγλικό έδαφος βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης η Εθνική ομάδα Νέων ανδρών, η οποία αναχώρησε με προορισμό το Μάντσεστερ για να συμμετάσχει στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η Ελλάδα φυσιολογικά θα κάνει περίπατο στον όμιλο και θα προκριθεί ως πρώτη, με τον Τεό Λοράντο να έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα και φέτος.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 13 πολίστες: Στέλιος Δαλμαράς, Ούγκο Αλεσάντρο Πιόβαν (τερματοφύλακες), Στάθης Παπαγεωργίου, Γιάννης Αλαφραγκής, Κώστας Γκιουβέτσης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου (αρχηγός), Άρης Χαλυβόπουλος, Χαράλαμπος Ρομπόπουλος, Ιπποκράτης; Χαλυβόπουλος, Κώστας Κάκαρης, Νίκος – Δημοσθένης Αγιωργούσης, Δημήτρης Δήμου.

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος, ο συνεργάτης του Νίκος Καραμάνης, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και το μέλος του Δ.Σ και έφορος Δημήτρης Γρυπάρης (αρχηγός αποστολής).

Η Εθνική μετέχει στον Γ’ Προκριματικό Όμιλο με αντιπάλους την οικοδέσποινα Μεγάλη Βρετανία, την Ουκρανία και την Λιθουανία.Στην Τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (Μινσκ, 26 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου) προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες της κατάταξης.

Το αγγλικό κανάλι το οποίο θα καλύψει τους αγώνες και θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε είναι το Βρετανικό  England Water polo στον ακόλουθο σύνδεσμο: ΕΔΩ

Το πρόγραμμα των αγώνων (τοπικές ώρες):

Παρασκευή, 11/5

16.30 Ουκρανία – ΕΛΛΑΔΑ

18.15 Μεγ. Βρετανία – Λιθουανία

Σάββατο, 12/5

16.00 ΕΛΛΑΔΑ – Λιθουανία

17.45 Μεγ. Βρετανία – Ουκρανία

Κυριακή, 13/5

10.00 Ουκρανία – Λιθουανία

11.45 Μεγ. Βρετανία – ΕΛΛΑΔΑ

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA