Τον πρώτο βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών πήρε ο ΟΦΘ καθώς ήρθε ισόπαλος 8-8 κόντρα στην ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α1 Ανδρών στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Οι Θεσσαλονικείς που δείχνουν καλύτερη εικόνα στα τελευταία παιχνίδια κατάφεραν να κάνουν σεφτέ, ενώ η ΑΕΚ έχασε έδαφος καθώς απέχει έξι βαθμούς από τον έκτο Υδραϊκό.

ΑΕΚ – ΟΦΘ 8-8

Ο ΟΦΘ ξεκίνησε καλύτερα στην αναμέτρηση αφού προηγήθηκε με 2-1 στο πρώτο οκτάλεπτο αλλά και στις αρχές της δεύτερης περιόδου αφού εκμεταλλεύτηκε την αποβολή χωρίς αντικατάσταση με κόκκινη κάρτα του Γιάννη Μαρινάγη της ΑΕΚ. “Στο 1.12 πριν από τη λήξη της 1ης περιόδου για βίαιη πράξη (γρονθοκόπησε αντίπαλο στο πρόσωπο)”, όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ευστοχήσουν στο πέναλτι που κέρδισαν (ισοφαρίζοντας σε 1-1) και να παίξουν για 4 λεπτά με παίκτη παραπάνω, φτάνοντας να προηγηθούν με 3-1.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού το προβάδισμα αλλά η ΑΕΚ κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση αφού προηγήθηκε με 7-6 και 8-7 αλλά ο Γιώργος Στεργίου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα αφού ισοφάρισε σε 8-8 στο 1:04 πριν το τέλος του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 1-1, 4-3

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος 1, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης 1, Μαυρωτάς Άρ., Παππάς Αλ. 1, Σιαμάς Π., Ζαχόπουλος, Τουρκομένης, Στελλάτος, Αράγια 1, Βούκσεβιτς 2, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ. 1, Μαρινάγης.

ΟΦΘ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Τσακίρης, Καρατζοβάλης, Βακαρέλης, Στεργίου Γ. 1, Γιώρτσιος 1, Νάνος 2, Ιωσήφ, Φουρναράκης, Παυλίδης Χρ. 3, Κεϊχανί, Βάσιτς 1, Πρωϊμάκης, Βαλτσιώτης, Δημητριάδης, Κορίτσας.