Στα νεκρά διαστήματα που παρουσίασε ο ΝΟ Βουλιαγμένης επικεντρώθηκε η Κική Λιόση σε δηλώσεις της στο #Aquafeed24 μετά την επικράτηση επί του ΑΝΟ Γλυφάδας για την 9η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Παράλληλα η έμπειρη τεχνικός αναγνώρισε την προσπάθεια της Γλυφάδας, ενώ στάθηκε στα επόμενα παιχνίδια του ΝΟΒ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την νίκη κόντρα στον ΑΝΟΓ: «Ξεκινήσαμε καλά την αναμέτρηση αλλά στη συνέχεια κάναμε κοιλιά που δεν την δικαιολογώ σε καμία περίπτωση. Μας συμβαίνει αρκετά συχνά στα παιχνίδια ενώ «χτίζουμε» μια διαφορά νομίζουμε ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει. Η Γλυφάδα ήταν πολύ ανταγωνιστική και όταν ζοριστήκαμε στη τελευταία περίοδο ανεβάσαμε ρυθμούς. Σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε».

Για την συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Την Τετάρτη έχουμε την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ και στη συνεχεία η δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Μεντιτεράνι για το LEN Champions League. Θα είμαστε έτοιμες για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο στόχος μας είναι η νίκη ώστε στο τέλος να κάνουμε ταμείο».