Πολύ σημαντική νίκη με σπουδαία εμφάνιση από τον Παναθηναϊκό στο Σεράφειο κολυμβητήριο. Σε ένα ματς για γερά νεύρα, οι «πράσινοι» επικράτησαν του Περιστερίου (8-6) με τον Ριστίσεβιτς κάτω από το γκολπόστ σε μεγάλο βράδυ και σκαρφάλωσαν στην 4η θέση του Α’ Ομίλου με 17 βαθμούς, έναν πάνω από τη Γλυφάδα (παίζει την Κυριακή 19/11) και δύο πίσω από τους «κυανοκίτρινους».

Με όπλο την άμυνα, η αρμάδα του Δημήτρη Μάζη σταμάτησε τα επιθετικά ατού του αντιπάλου, περιόρισε το πέρασμα της μπάλας στον εξαιρετικό για άλλη μια χρονιά Άγγελο Φώσκολο και κατόρθωσε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και συνεπώς το σκορ χωρίς να χάσει στιγμή το προβάδισμα.

Οκτάλεπτα: 2-0, 3-2, 1-2, 2-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον, Μπραΐμης, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 3, Αγκόρτσας 2, Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Χωματάς.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ., Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης 3, Κουκουμάκης 1, Άντζιτς, Καρούντζος, Φώσκολος, Μπεριστιάνος 1, Τοράκης 1, Μπιτσάκος Ανδρ., Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης.

Διαιτητές: Σπανούδης, Μπιράκης