Το πρώτο παιχνίδι του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης στην Α1 γυναικών για το 2018 με αντίπαλο τον Εθνικό έμελλε να είναι σημαδιακό, με το αποτέλεσμα και επί της ουσίας τον ίδιο τον αγώνα, να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Πολλά έτη είχε να απουσιάσει το όνομα της Έλλης Πρωτοπαπά από τη σύνθεση της ομάδας της Αλεξίας Καμμένου, με τη διεθνή περιφερειακό να βρίσκεται πλέον σε άλλη ήπειρο και πιο συγκεκριμένα στην Αμερική και τις ΗΠΑ, προκειμένου να ανοίξει μια νέα σελίδα στην καριέρα της, σε ακαδημαϊκό και αθλητικό επίπεδο.

Η Αλεξία Καμμένου έχει δηλώσει πολλάκις ότι η νεαρή αριστερόχειρας θα λείψει από την ομάδα της, ενώ πολλές αθλήτριες με τις οποίες μεγάλωσε μαζί από τα τμήματα υποδομής του ΝΟΒ, πλέον δεν θα τη βλέπουν στη δεξιά πλευρά της Βουλιαγμένης.

Η Πρωτοπαπά πλέον θα σκοράρει επί εδάφους Ηνωμένων Πολιτειών και εμείς πέρα από τις ευχές μας για καλή σταδιοδρομία, ευχόμαστε να συνεχίσουμε τα επόμενα χρόνια να τη βλέπουμε το «γαλανόλευκο» σκουφάκι της Εθνικής ομάδας γυναικών.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο μισό της σεζόν η Έλλη Πρωτοπαπά αγωνίστηκε κανονικά με τη Βουλιαγμένη στην Α1 γυναικών και την περίοδο των Χριστουγέννων μετακόμισε στις ΗΠΑ για να ξεκινήσει τις σπουδές της.

Μάλιστα, το επίσημο προφίλ της ομάδας γυναικών του ΝΟΒ στο instagram, την αποχαιρέτισε ανάλογα πριν την έναρξη του αγώνα με τον Εθνικό.