Τις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Εθνικού Πειραιώς πραγματοποίησε μετά την ήττα από τον ΝΟ Βουλιαγμένης, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Αυτοκράτορα», Stephanie Mutafyan.

Η Αμερικανίδα περιφερειακός έκανε ντεμπούτο με το σκουφάκι του Εθνικού Πειραιώς και τόνισε ότι χρειάζεται λίγο χρόνο για να συνηθίσει τον τρόπο παιχνιδιού στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην ομάδα της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εθνικός Πειραιώς ηττήθηκε 12-5 από τη Βουλιαγμένη στην πρεμιέρα της Γ’ φάσης της Α1 γυναικών.

Στέφανι Μουταφιάν:

«Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο ελληνικό πρωτάθλημα και ανυπομονώ να δω τι θα πετύχουμε τη φετινή σεζόν.

Το πρώτο μου παιχνίδι ήταν δύσκολο σε έναν βαθμό και θα μου πάρει λίγο χρόνο να συνηθίσω το νέο αγωνιστικό στυλ, αλλά και τον τρόπο που παίζει η ομάδα μου.

Υπάρχει ένας διαφορετικός τρόπος προσέγγισης του αθλήματος, ενώ όλες οι παίκτριες είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Δεν έχω συνηθίσει ακόμη, όπως είναι λογικό.

Αλήθεια μου αρέσει πολύ το κλίμα που βρήκα εδώ από τις συμπαίκτριες, τον προπονητή μου και τους ανθρώπους του Εθνικού. Πιστεύω ότι ο Κώστας Βαμβακάρης είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός και τα κορίτσια είναι πολύ καλοί ως άνθρωποι και ως παίκτριες. Νιώθω άνετα μαζί τους, απλώς θα χρειαστώ λίγο χρόνο να μάθω πώς παίζουν».