Πρώτη προπόνηση της Εθνικής Γυναικών στο Κολυμβητήριο της ΣΣΕ- Το πρόγραμμα της Β’ Φάσης

by Aquafeed 24

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Εθνική ομάδα γυναικών τη Δευτέρα του Πάσχα, μετά το ρεπό που έδωσε στις διεθνείς η Ομοσπονδιακή Τεχνικός Αλεξία Καμένου προκειμένου να περάσουν οικογενειακά.

Οι Ελληνίδες διεθνείς έχουν λίγο χρόνο μπροστά τους για τους αγώνες της Β’ Φάσης του World Cup που θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Κολυμβητήριο «Κύπρος» της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, το τριήμερο 19-21 Απριλίου.

Η Εθνική ομάδα «γνώρισε» σήμερα το Κολυμβητήριο όπου πραγματοποίησε και την πρώτη της προπόνηση και στη συνέχεια έδωσε και φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα των ΗΠΑ.

Η Ελλάδα θα παίξει κατά σειρά στις 19/4 με αντίπαλο την Κίνα, στις 20/4 με αντίπαλο την Αυστραλία και στις 21/4 θα έχει απέναντι την Ισπανία (όλοι οι αγώνες της θα ξεκινήσουν στις 18:00). Από αυτές τις τέσσερις ομάδες, οι δυο πρώτες θα ακολουθήσουν τις Ολλανδία, Ουγγαρία, ΗΠΑ και Ιταλία που προκρίθηκαν από την Α’ Φάση στο Ρότερνταμ (αλλά θα αγωνιστούν και στην Αθήνα) για την Τελική Φάση των αγώνων του World Cup που θα πραγματοποιηθεί στο Λογκ Μπιτς (23-25 Ιουνίου).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Αγώνων της Β’ Φάσης, ΕΔΩ.

Παράλληλα, πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA