Νικόλας Δεληγιάννης: «Κοιτάμε το τρόπαιο, το θέλουμε, θα παλέψουμε γι’ αυτό»! (VID)

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Μετά το χθεσινό ρεπό, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, ο Απόλλων Σμύρνης ξανάρχισε την προετοιμασία του, που τη διεξήγαγε αδιάκοπα σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης εβδομάδας, για τον μεγάλο 1ο Τελικό του Challenger Cup ενάντια στην ισπανική Τεράσα την προσεχή Τετάρτη 19 Απριλίου στις 19:45 στο Σεράφειο.

Η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» έχει ήδη πετύχει κάτι σπουδαίο. Στην 9χρονη ιστορία της έχει φτάσει σε ευρωπαϊκό Τελικό και, πλέον, αποσκοπεί στην… κούπα!

«Κοιτάμε το τρόπαιο, το θέλουμε, θα παλέψουμε γι’ αυτό και νομίζω ότι θα είμαστε αντάξιοι της συμμετοχής μας στον Τελικό» δηλώνει, χαρακτηριστικά, στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr, ο προπονητής Νίκος Δεληγιάννης. Ο άνθρωπος στον οποίο πιστώνεται αυτή η μαγική πορεία της ομάδας (ειδικά φέτος, αλλά και των προηγούμενων 2 ετών), με τον Απόλλωνα να είναι σε θέση να διεκδικεί να γίνει η (μόλις) 3η ελληνική ανδρική ομάδα στο πόλο, που θα κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο!

Οι ώρες, πλέον, μετρούν για τα καλά αντίστροφα με τον Νίκο Δεληγιάννη να δηλώνει:

«Ήρθε η ώρα των Τελικών του Challenger Cup. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στον Τελικό. Φτάσαμε στο τέλος, που ήταν και ο στόχος μας. Είναι πολύ σημαντικό να πετυχαίνεις τους στόχους που έχεις θέσει από την αρχή. Σημαντικό είναι επίσης ότι ο Απόλλωνας μετέχει για πρώτη φορά σε Τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Είμαστε εδώ, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Τεράσα, που συμμετείχε στο Champions League πριν από μερικά χρόνια και διαθέτει διεθνείς παίκτες, καλούς και έμπειρους,  δυνατό φουνταριστό. Είναι μία ομάδα που τα πάει πάρα πολύ καλά στο ισπανικό πρωτάθλημα, ένα πρωτάθλημα πολύ υψηλού ρυθμού.

Νομίζω ότι για εμάς είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο, το καλό φετινό μας πρόσωπο και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας.

Άξια είμαστε εδώ, που σημαίνει ότι οι πιθανότητές μας είναι πολλές και θα πάμε να τις διεκδικήσουμε. Κοιτάμε το τρόπαιο, το θέλουμε, θα παλέψουμε γι’ αυτό και νομίζω ότι θα είμαστε αντάξιοι της συμμετοχής μας στον Τελικό»!

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA