Την 4η θέση στον τελικό του Τεχνικού προγράμματος του Μικτού Ντουέτου κατέλαβαν οι Νικολέττα Παπαγεωργίου και Βασίλης Γκορτσιλάς, το απόγευμα του Σαββάτου (21/7), τέταρτη και προτελευταία ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Νεανίδων, στη Βουδαπέστη.

Το ζευγάρι της Ελλάδας βαθμολογήθηκε με 74,3927 β. και κατετάγη αμέσως μετά τα μετάλλιο, 4ο.

Το χρυσό μετάλλιο στο Τεχνικό Μικτό Ντουέτο κατέκτησαν οι Αλίνα Μαντουλένκο – Μιχαήλ Βασίλεβ από τη Ρωσία, το ασημένιο οι Ζαγκ Γι Γιάο και Χάο Γιου Σι από την Κίνσ και το χάλκινο οι Κάνα Μινιαούτσι και Τζίμα Ιβασάκι από την Ιαπωνία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τελικού στο Τεχνικό πρόγραμμα του Μικτού Ντουέτου ΕΔΩ.

Λίγο αργότερα, στον Τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του Ομαδικού η Εθνική μας ομάδα έκανε αρκετά καλή εμφάνιση, βαθμολογήθηκε με 83.5000 β. και κατέλαβε την 8η θέση ξεπερνώντας για λίγο τις ΗΠΑ σε σχέση με το Τεχνικό, αλλά και τον πρωινό προκριματικό που ήταν 9η.

Την ομάδα αποτελούσαν οι Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Γεωργία Βασιλοπούλου, Όλγα Κουργιαντάκη, Νεφέλη Γκαγιάννη, Νικολέττα Παπαγεωργίου, Βιολέτα Ζουζούνη, Βασιλική Κοφίδη, Ιφιγένεια Δίπλα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσία, το ασημένιο η Ουκρανία και το χάλκινο η Ιαπωνία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού ΕΔΩ.

Την Κυριακή 22/7, τελευταία ημέρα των αγώνων, υπάρχει η συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας στο Κόμπο, το πρωί στον προκριματικό και το βράδυ στον τελικό, αλλά και των Νικολέττας Παπαγεωργίου και Βασίλη Γκορτσιλά στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του Μικτού Ντουέτου το απόγευμα.

Facebook Comments