Πρώτη φορά σε θέσεις Play Off το Π.Φάληρο!

by Aquafeed 24

Από τη Νέα Σμύρνη πέρασε την Τετάρτη το Π.Φάληρο, το οποίο επιβλήθηκε 9-6 του Πανιωνίου για τη 15η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Με τη συγκεκριμένη επικράτηση η ομάδα του Νίκου Μαμούρη τοποθετήθηκε για πρώτη φορά εντός εξάδας τη φετινή σεζόν και μπορεί να αισιοδοξεί για το μέλλον, καθώς έχει ανεβάσει την απόδοσή της.

Μόνο το πρώτο οκτάλεπτο μπορεί να θεωρηθεί ντέρμπι, καθώς η ομάδα του Κώστα Δήμου μπήκε αρκετά δυνατά, ωστόσο οι Φαληριώτες εν συνεχεία πήραν τα ηνία του αγώνα και διεύρυναν το προβάδισμα τους, το οποίο έφτασε έως το 3-8 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου.

Στην τελευταία περίοδο, με τον Κώστα Τσαλκάνη σε πολύ καλή ημέρα, το Π.Φάληρο δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο να διατηρήσει το προβάδισμα και έφυγε με το διπλό από τη Νέα Σμύρνη, επικράτηση που φέρνει τον ΑΟΠΦ στους 21 βαθμούς, σε ισοβαθμία με τον ΑΝΟΓ, ενώ για πρώτη φορά ύστερα από καιρό εκτός εξάδας βρίσκεται ο Απόλλωνας Σμύρνης (19 β.).

Αντίθετα, η ομάδα του Κώστα Δήμου παραμένει στους 16 βαθμούς και βρίσκεται εντός της ζώνης των πλέι άουτ.

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-4, 0-3, 3-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Περόπουλος, Κουτσιαλής 2, Μπργκούλιαν 1, Κουλιεράκης 1, Καλαϊτζής 1, Φαναριώτογλου 1, Παπαποστόλου, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Μαντής, Δημακόπουλος, Παπαδόπουλος Δ.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής 1, Κουρλιάφτης 3, Θεοδωρόπουλος, Κάκαρης 1, Αθανασίου, Τσαχιλίδης 1, Τρούλος 1, Σπηλιωτόπουλος 1, Γαβαλάς Ι., Κατσαγούνος, Λιαπάκης, Παζαϊτης.

Διαιτητές: Κουρτίδης, Κατσώνης

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA