Πιθανό αντάμωμα Πανιωνίου και ΝΟ Βουλιαγμένης στη φάση των «16» του LEN Euro Cup!

by Γιώργος Χρήστου

Εν αναμονή της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου για την φάση των «16» του LEN Euro Cup Πανιώνιος και ΝΟ Βουλιαγμένης περιμένουν τον αντίπαλό τους για την νοκ – άουτ φάση της διοργάνωσης με το πιθανό αντάμωμα των δύο ελληνικών να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες!

Ο Πανιώνιος ως πρωτοπόρος του Δ’ Ομίλου του LEN Euro Cup θα αντιμετωπίσει μια εκ των τεσσάρων ομάδων που τερμάτισαν στη τέταρτη θέση των ομίλων του LEN Champions League μεταξύ των οποίων είναι ο ΝΟ Βουλιαγμένης καθώς και η ρουμανική Στεάουα Βουκουρεστίου, η Ντιναμό Τιφλίδας από τη Γεωργία και η Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι από το Μαυροβούνιο.

Από την πλευρά της η ομάδα του Λαιμού που τερμάτισε στη τέταρτη θέση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα τεθεί αντιμέτωπη μια εκ των Μπαρτσελόνα από την Ισπανία, την ιταλική Σαβόνα, την Πριμόριε Ριέκα από την Κροατία και τον Πανιώνιο.

Από εκεί και πέρα οι ομάδες που κατέλαβαν την δεύτερη θέση του LEN Euro Cup θα αντιμετωπίσουν ομάδες που τερμάτισαν στη τρίτη θέση των ομίλων του LEN Champions League.

Οι αγώνες της φάσης των «16» θα πραγματοποιηθούν στις 8 και 23 Μαρτίου, ενώ η προημιτελική φάση είναι προγραμματισμένη για τις 6 και 27 Απριλίου σε διπλά παιχνίδια. Οι τέσσερις ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο προκρίνονται στο Final 4 της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Μαΐου.

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας

1οι στους ομίλους του Euro Cup: Μπαρτσελόνα, Σαβόνα, Πριμόριε Ριέκα, Πανιώνιος

2οι στους ομίλους του Euro Cup: Τουρκουάν, Βάσας, Ζούγκλο Βαζούτας, Ορτίτζια

3οι στους ομίλους του Champions League: Σαμπαντέλ, Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, Ερυθρός Αστέρας, Σπαντάου

4οι στους ομίλους του Champions League: Στεάουα Βουκουρεστίου, Ντιναμό Τιφλίδας, Γιάντραν Χέρτζεγκ Νόβι, ΝΟ Βουλιαγμένης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA