Η ΕΝΚΑ του Κολόμβου φιλοξένησε τον ΑΟΠ Φαλήρου!

by Aquafeed 24

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε για λίγες ημέρες η ανδρική ομάδα του ΑΟΠ Φαλήρου, με τους παίκτες του Κώστα Βαμβακάρη να απολαμβάνουν αυτό το ταξίδι, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν στις φανταστικές εγκαταστάσεις της ΕΝΚΑ, ομάδα που αγωνίζεται ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Χριστόδουλος Κολόμβος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Βαμβακάρης γνωρίζει πολύ καλά την Πόλη, καθώς στο παρελθόν έχει υπάρξει προπονητής της Ανταλάρ.

Η ανακοίνωση του ΑΟΠΦ:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή της αντρικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης στην Κωνσταντινούπολη, η οποία επέστρεψε στην Αθήνα σήμερα Κυριακή 10/12.
Η ομάδα μας βρέθηκε στην Τουρκία το διάστημα 07-10/12 φιλοξενούμενη της @enkawaterpolo για κοινή προετοιμασία. Τα φιλικά ήταν υψηλού επιπέδου και το πρόσημο της όλης αποστολής ορίζεται θετικό.
Η τεχνική ηγεσία και οι αθλητές επέστρεψαν στη χώρα σε κλίμα ευχάριστο και μεταφέροντας στις αποσκευές τους την ικανοποίησή τους τόσο για τις νέες αγωνιστικές εμπειρίες όσο και για την άρτια οργάνωση και φιλοξενία που έτυχαν.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι βοήθησαν με
την υποστήριξη τους στην πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA