Παυλίδης: “Τα πάντα μπορούν να συμβούν!”

by Aquafeed 24

Μετά το πέρας του δευτέρου ημιτελικού, ο Χάρης Παυλίδης παραχώρησε δήλωση  για το παιχνίδι και τον αυριανό μεγάλο τελικό

“Δεν μπόρεσα να βγάλω μεγάλα συμπεράσματα σήμερα, το παιχνίδι ήταν πολύ διαφορετικό από ότι θα είναι το αυριανό. Σήμερα προσπαθήσαμε να κρατήσουμε έναν υψηλό ρυθμό κολυμβητικά, ώστε να είμαστε έτοιμοι για αύριο καθώς δεν θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε αύριο προπόνηση. Είμαι ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα που δείξαμε. Αύριο είναι ένας τελικός κυπέλλου ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες και όταν κρίνεται ένας τίτλος σε ένα παιχνίδι, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Αν κάνεις λάθος δεν υπάρχει αύριο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω πως είμαστε καλύτερη ομάδα, αρκεί να το δείξουμε στην πισίνα”.

Ιωάννα Σταματοπούλου (τερματοφύλακας Ολυμπιακού): “Σε ένα παιχνίδι σαν τον αυριανό τελικό δεν υπάρχουν φαβορί. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης έχει αποδείξει ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, κάτι που έχουμε αποδείξει και εμείς. Πάμε για το καλύτερο δυνατό. Εννοείται πως θα χαρούμε αν έχουμε δίπλα μας τον κόσμο μας και ελπίζουμε να έρθει να μας υποστηρίξει”.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA