Η Ευτυχία Καραγιάννη προπονήτρια του Νηρέα Χαλανδρίου, δήλωσε τα ακόλουθα μετά τη λήξη του ημιτελικού με την ομάδα του Ολυμπιακού.

“Έχουμε έναν πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας και ο στοχος μας είναι να οικοδομήσουμε ένα σύνολο για τα επόμενα χρόνια. Γνωρίζαμε από την αρχή πως ήταν πολύ δύσκολο το έργο μας, αλλά εμείς το αντιμετωπίσαμε σαν μια γιορτή και θεωρούμε την ομάδα μας πολύ τυχερή που βρέθηκε εδώ, σε μια τόσο ιστορική στιγμή για το γυναικείο πόλο. Θέλουμε να είμαστε μέσα στην οκτάδα των ηλικιακών πρωταθλημάτων, κάτι που πιστεύω ότι το καταφέρνουμε, και επιδιώκουμε και την παραμονή μας στην Α1 Γυναικών. Για τον αυριανό τελικό θεωρώ ότι δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις, και παρότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει περισσότερες νίκες τελευταία, όλα μπορούν να συμβούν”.

Βασιλική Δούλη (πολίστρια Νηρέα Χαλανδρίου): “Σίγουρα ήταν μια μεγάλη εμπειρία, αφού η ομάδα μας απαρτίζεται από νεαρές παίκτριες και ήταν μια σπουδαία εμπειρία ενόψει των play-out. Επιδιώκουμε την παραμονή στην Α1 αλλά και να αποκομίσουμε εμπειρίες για το μέλλον. Χτίζουμε μια ομάδα για το αύριο. Στον αυριανό τελικό δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις, αφού τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες”.

Facebook Comments