Για 7η συνεχόμενη σεζόν θα φοράει το σκουφάκι του «τριφυλλιού» ο Παναγιώτης Σιαμάς. Ο νεαρός ταλαντούχος αμυντικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του Δημήτρη Μάζη τη νέα σεζόν, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της.

Ο 18χρονος Σιαμάς αποτελεί βασικό στέλεχος των επιτυχιών που σημείωσε ο Παναθηναϊκός τα προηγούμενα χρόνια στα ηλικιακά τμήματα, ενώ με την Εθνική Εφήβων έχει κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων.

 

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Σε μια ακόμα σημαντική ανανέωση προχώρησε το τμήμα πόλο του «τριφυλλιού» αφού θα διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του και φέτος τον Παναγιώτη Σιαμά.

Ο 18χρονος αμυντικός είναι μια αξιόπιστη λύση και είναι ένας από τους αξιόλογους πολίστες στην ηλικία του. Βρίσκεται στον Παναθηναϊκό από το 2015 και έχει πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Σιαμάς επισήμανε «Η χαρά μου είναι μεγάλη που παραμένω στον Παναθηναϊκό και τη φετινή χρονιά. Βρίσκομαι στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου από το 2015 και ασφαλώς είναι τιμή να βρίσκομαι και φέτος στην ανδρική ομάδα. Από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».