Την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησαν οι παίκτριες του Ολυμπιακού. Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης ξεκίνησαν σιγά σιγά την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του συνεργάτη του Αλεξάνταρ Τσίριτς, Στέργιου Τοροσιάδη.

Το παρών έδωσαν τέσσερις αθλήτριες από την πρώτη ομάδα οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Σταυρούλα Δουρέκα, Σοφία Τορνάρου και έντεκα από τα τμήματα Νεανίδων και Νέων Γυναικών της ερυθρόλευκης Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης. Συγκεκριμένα οι: Ζωή Τζωρτζακάκη, Αμαλία Χριστοδούλου, Κατερίνα Χριστοδούλου, Δάφνη Τορνάρου, Μαρία Οικονόμου, Ελένη Οικονόμου, Χριστίνα Κωτσάκη, Δήμητρα Λογοθέτη, Μάγδα Κουκουφίκη, Θέμιδα Αλετρά, Σταματία Πλατιά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 15/09 προκειμένου να συνεχίσει και εκείνος την προετοιμασία της ομάδας ενώ μία μέρα μετά (16/09) θα ενσωματωθεί, η Κίρα Κρίστμας και στις 20 του Σεπτέμβρη θα «μπουν» και οι διεθνείς με την Εθνική Γυναικών που θα έχουν τελειώσει τις υποχρεώσεις τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Σπλιτ.

Η δήλωση του Στέργιου Τοροσιάδη στο olympiacossfp.gr:

«Σήμερα ξεκινάμε σιγά σιγά τις προπονήσεις με τέσσερις αθλήτριες από την πρώτη ομάδα και αρκετές από τα τμήματα υποδομής. Η προετοιμασία μας για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει ουσιαστικά από τα μέσα του επόμενου μήνα όποτε περιμένουμε τον κ. Τσίριτς αρχικά και στη συνέχεια τις υπόλοιπες διεθνείς μας αθλήτριες».