Μία σημαντική κίνηση διατήρησης του νεανικού κορμού του ρόστερ του πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, αφού η ομάδα του Δημήτρη Μάζη ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Φάνη Δευτεραίο.
Ο ταλαντούχος περιφερειακός, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, θα συμβάλει σημαντικά στην πορεία του «Τριφυλλιού» τη σεζόν που έρχεται, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του συλλόγου.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Φάνη Δευτεραίο για το τμήμα πόλο του «τριφυλλιού» για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.
Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού για τη νέα χρονιά καθώς διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό του Φάνη Δευτεραίο.Ο 18χρονος περιφερειακός θα ενισχύσει την ομάδα  και τη νέα χρονιά και αναμφίβολα είναι μια καλή περίπτωση για την θέση και την ηλικία του. Πρόκειται για ένα μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων ενώ ήταν πρωταθλητής Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στους Παίδες το 2017 και το 2019.Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Δευτεραίος τόνισε « Είναι μεγάλη η χαρά μου που συνεχίζω και φέτος στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Είμαι χρόνια στην ομάδα από τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και σίγουρα είναι μεγάλη η τιμή αλλά και η πρόκληση για μένα να είμαι στη φετινή ανδρική ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε καλό υλικό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».