Πολύ σημαντική κίνηση από την ανδρική ομάδα της ΑΕΚ, καθώς η «Ένωση» κατάφερε να κρατήσει στις τάξεις της έναν σπουδαίο αθλητή, τον Νίκολα Βούκσεβιτς, ο οποίος πλέον είναι ο μακροβιότερος ξένος στην ιστορία του τμήματος υδατοσφαίρισης των «κιτρινόμαυρων».

Ο Βούκσεβιτς είναι ένας πολύ ποιοτικός φουνταριστός, με παραστάσεις από Παγκόσμια Πρωταθλήματα και αναμφίβολα το γεγονός ότι παραμένει στην ΑΕΚ, παρά τις πολλές και καλές προτάσεις που είχε, σημαίνει πολλά για την «Ένωση» του Νίκου Βενετόπουλου, αλλά και για τις προθέσεις που έχουν οι Πάνος Μιχαλόπουλος και Γιώργος Κιρμίζογλου για τα τμήματα υδατοσφαίρισης.

Η ανακοίνωση: 

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριση θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκολα Βούκσεβιτς. Ο 36χρονος (14/11/1985) Μαυροβούνιος φουνταριστός, ύψους 2,02 μ., υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Ο Νίκολα Βούκσεβιτς θα συμπληρώσει έτσι μία τριετία με το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι, αποτελώντας τον μακροβιότερο ξένο αθλητή στην ιστορία της ομάδας.

Νίκολα, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!