Πρώτη μεταγραφική κίνηση για την ΑΕΚ ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς όπως σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά το #AQF24, στο στόχαστρο της ομάδας του Νίκου Βενετόπουλου ήταν ο Κώστας Κοκκινάκης και τη Δευτέρα, η «Ένωση» ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου αμυντικού, ο οποίος παράλληλα αναλαμβάνει την οργάνωση της ακαδημίας υδατοσφαίρισης του Νοτίου Τομέα Αθηνών!

Η ανακοίνωση: 

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Κοκκινάκη. Ο 46χρονος (09/10/1975) αμυντικός, ύψους 1,93 μ., εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει την οργάνωση της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης του Νοτίου Τομέα.

Ο Κώστας Κοκκινάκης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους υδατοσφαιριστές που ανέδειξε ποτέ η χώρα μας και έως και σήμερα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς της Α1. Έχει κατακτήσει 1 Πρωτάθλημα και 2 Κύπελλα Ελλάδος, ενώ αγωνίστηκε για χρόνια στην Εθνική Ελλάδος, συμμετέχοντας σε 2 Ολυμπιάδες.

Στο κομμάτι των Ακαδημιών θα έχει υπό την επίβλεψή του τις περιοχές Γλυφάδα, Αργυρούπολη-Ελληνικό, Άλιμο, Βούλα, Βάρη, με στόχο τη βελτιστοποίηση της εκμάθησης των μυστικών του αθλήματος στους μικρούς μας αθλητές.

Κώστα, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!