Ο νέος προγραμματισμός της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ με επικεφαλής τεχνικό τον Νίκο Βενετόπουλο ξεκινά δυναμικά και με όραμα! Η πρώτη ανανέωση για την «Ένωση» είναι γεγονός και από την νέα αυτή… σελίδα στον σύλλογο δεν θα μπορούσε να λείπει ο αρχηγός – Νίκος Στελλάτος! Η ΑΕΚ λοιπόν, ανακοινώνει επίσημα την επέκταση της συνεργασίας του ανδρικού τμήματος με τον 43χρονο πολύπειρο περιφερειακό, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά περήφανα το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι με το #10 για 4η διαδοχική χρονιά.

Έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα στην ανοδική πορεία της ομάδας τις προηγούμενες σεζόν, δεδομένης της συνεχούς εξέλιξης του τμήματος, της συμμετοχής σε 2 Final-4 Κυπέλλου Ελλάδος, της ευρωπαϊκής «εξόδου» της ΑΕΚ το 2021 και της καθιέρωσης της «Ένωσης» στην μεγάλη κατηγορία, ο Νίκος Στελλάτος αναμφίβολα τίμησε και θα συνεχίσει να τιμά το σκουφάκι το συλλόγου!

Η επίσημη ανακοίνωση από την ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Στελλάτο. Ο 43χρονος (17/06/1979) περιφερειακός, ύψους 1,83 μ., υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο παραμένοντας στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας πόλο του Συλλόγου.

Ο μεγάλος αρχηγός της ομάδας μας θα συμπληρώσει έτσι 4 χρόνια με το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι, έχοντας γράψει λαμπρές σελίδες στην ιστορία της ΑΕΚ, συμβάλλοντας τόσο στις δύο διαδοχικές παρουσίες στο F4 του Κυπέλλου Ελλάδος, όσο και στην καθιέρωση της ομάδας στις πρώτες θέσεις και τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα, αποτελεί έτσι τον μακροβιότερο αθλητή στην ιστορία του τμήματος.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Νίκος Στελλάτος δήλωσε στο aek.gr«Ως αθλητής, δεν επιθυμούσα να αλλάζω συλλόγους, εύκολα και συχνά. Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οδεύουμε στην 4 συνεχόμενη χρόνια συνεργασίας και παρά το μικρό διάστημα ιστορίας του τμήματος, έχουμε ζήσει όμορφες στιγμές, όπως η άνοδός μας από την Α2 στην Α1 ως πρωταθλητές, αλλά και τη συμμετοχή μας σε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Και φυσικά την πρώτη μας συμμετοχή στην ευρωπαϊκή διοργάνωση συλλόγων (Len trophy), την περσινή αγωνιστική χρόνια. Σε όλες τις παραπάνω στιγμές που αναφέρω, ήμουν παρών, κάτι το οποίο είναι τιμή για οποιονδήποτε αθλητή. Επέλεξα να παραμείνω και φέτος γιατί η φετινή σεζόν θα είναι δύσκολη και μια νέα αφετηρία για εμάς. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Πρέπει ο κόσμος να στηρίξει το τμήμα και να γνωρίζει ότι θέλει πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή για να μπορέσουμε κάποια μέρα το τμήμα υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ να είναι αναλογικά ίσο στο μέγεθος του κόσμου και της ιστορίας του συλλόγου».

Νίκο, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν»!