Οι άνθρωποι του Εθνικού Πειραιώς είχαν παράπονα από τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τον ΑΝΟ Γλυφάδας και εξέφρασαν σε κόσμιο πλαίσιο προς τους διαιτητές του αγώνα.

Ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας δεν σχολίασε τη διαιτησία του παιχνιδιού, ούτε το γεγονός ότι βγήκε με τρεις ποινές εκτός αγώνα προς το τέλος, τονίζοντας σε δηλώσεις του στο Aquafeed24 ότι η ομάδα του ηττήθηκε δίκαια, παρότι κόστισε αρκετά η απουσία του Άγγελου Φώσκολου στο τέταρτο οκτάλεπτο.

Ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας στο Aquafeed24

«Πιστεύω ότι χάσαμε δίκαια, από ατομικά λάθη και προσωπικά γκολ που δεχθήκαμε. Δεν είχαμε συγκέντρωση στην ομαδική τακτική και για αυτό χάσαμε.

Το περιμέναμε ότι το παιχνίδι από την αρχή θα ήταν με μεγάλη ένταση, έπαιξε ρόλο η απουσία του βασικού μας φουνταριστού στο τελευταίο οκτάλεπτο και αναγκαστήκαμε να παίζουμε με κατά συνθήκη φουνταριστούς. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας και ήρθε η ήττα.

Ήταν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, του πρωταθλήματος. Σίγουρα αυτή η ήττα θα μας κάνει να σκεφτούμε και να σοβαρευτούμε για τα επόμενα και είναι νωρίς να πούμε το οτιδήποτε. Είναι γεγονός ότι είναι από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων, γιατί αν εξαιρέσεις Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη, όλες οι ομάδες είναι κοντά».