Στα χέρια του ΑΝΟΓ πήγε η νίκη στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Μάζη επικράτησε 10-7 του Εθνικού στη Γλυφάδα.

Στην αναμέτρηση κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες και το παιχνίδι επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Άγγελου Φώσκολου, ο οποίος σε μονομαχία με τον Δημήτρη Σκουμπάκη άνοιξε το μάγουλο του και χρειάζεται να κάνει 8 ράμματα.

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά σε όλο το παιχνιδι, ωστόσο μετά το συγκεκριμένο περιστατικό που έγινε στο τρίτο οκτάλεπτο ο ΑΝΟΓ  κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπέρ του ψυχολογία και να πάρει διάφορα νίκης, έχοντας πολύ καλά ποσοστά στον παίκτη λιγότερο στο εν λόγω χρονικό σημείο.

Η Γλυφάδα επιστέφει έτσι στα θετικά αποτελέσματα, ενώ αυτή είναι η δεύτερη ήττα του Εθνικού στο πρωτάθλημα που αφήνει έτσι μόνο του τον ΝΟΒ στη 2η θέση της βαθμολογίας (μετά και την χθεσινή ήττα του Απόλλωνα).

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 10-7

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 2-1, 3-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπανικολάου, Αλεξίου 2, Παπασηφάκης 2, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης, Φωτόπουλος 1, Σκουμπάκης 3, Σαλτερής, Δουρίδας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας Ν., Χονδροκούκης 2, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας 2, Καρούντζος 2, Φώσκολος, Μπεριστιάνος 1, Ξυλούρης, Σκληρός, Πιτούλης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας